NIEUWSKing Audio

Gloednieuwe Diapason Neos bij King Audio

Naar eigen zeggen is King Audio in Velp de eerste in Nederland dat de gloednieuwe Diapason Neos luidspreker kan demonstreren. En wel op zaterdag 15 december.

Onder het genot van een glaasje Glühwein, of warme chocolademelk met slagroom, wordt deze spiksplinternieuwe staande vloerspeaker gekoppeld aan de redelijk recent uitgebrachte Unison Research Simply Italy single ended klasse A buizenversterker. Daarnaast kun je kennismaken met de bamboe tuning producten van le^el audio.

King Audio is naar eigen zeggen de eerste in Nederland die de Diapason Neos kan demonstreren.

King Audio is alweer ruim tien jaar dealer van Unison Research en Diapason en wil de liefhebber van Italiaanse volbloedjes de kans niet onthouden deze met eigen oren te komen beluisteren in de intieme luisterstudio van King Audio.  Je bent welkom op zaterdag 15 december van 13.00 tot 17.00 uur bij King Audio aan de Hoofdstraat 14 in Velp. Maar let op: de ingang bevindt zich aan de Hogeweg.

Aanmelden via info@kingaudio.nl met daarbij vermelding van het aantal personen en een telefoonnummer wordt gewaardeerd, liefst voor vrijdag 14 december. En voor de hifi liefhebber die tijdens de demoshow een bestelling plaatst, wacht 10 procent korting.


EDITORS' CHOICE