Draadloze kwaliteit met WS100 van Monitor Audio

Speciaal om audio uit pc, laptop of pda perfect te laten klinken, ontwikkelde Monitor Audio de Airstream WS100. Draadloze luidsprekers zonder ruis, kraak of andere stoorgeluiden.

De WS100 is een 2-weg actief luidsprekersysteem met een 19 mm gouden C-CAM hoogeenheid met 10 W versterker en een 75 mm C-CAM laagmiddeneenheid met 20 W versterker. Het speciale compacte kubusontwerp biedt de optimale akoestische behuizing voor de luidsprekereenheden.

Door een USB-dongel in het aan te sluiten apparaat te steken, maak je draadloos connectie met de WS100. Op één dongel kunnen tot vier luidsprekers worden aangesloten, waardoor een multi kamer weergavesysteem opgezet kan worden. Daarnaast kan de WS100, die van vijf verschillende bronnen signaal kan weergeven en met een afstandsbediening te bedienen is, door middel van een extra 3,5 mm ingang ook direct op audioapparaten worden aangesloten.

De zilverkleurige Monitor Audio Airstream WS100 verschijnt deze maand op de markt en kost 350 euro per setje. Kijk voor meer informatie op de website van Monitor Audio.

EDITORS' CHOICE