Cornered Audio komt met C6 en C6TRM

Met de C4 en C5 speakers had Cornered Audio al twee prima speakers voor gebruik in hoeken van kamers waar weinig ruimte is voor conventionele speakers en/of inbouw niet gewenst is. Nu introduceert de jonge Deense fabrikant de C6 en C6TRM, die zijn ontworpen voor grotere woonruimtes, kantoren of horecagelegenheden.

De C6 speaker, in de bekende compacte behuizing, is ontwikkeld als top-box, dus voor gebruik samen met een subwoofer onder de 80 Hz. Ook de C6TRM is ontwikkeld voor gebruik met sub, maar specifiek voor situaties waar extreem hoge geluidsdrukken worden gevraagd uit kleine behuizingen.

Net als bij eerdere luidsprekers van Cornered, is ook hier de spreiding van het geluid zeer groot. De voordelen van de C6TRM komen vooral naar voren in combinatie met grote versterkers (vanaf 150W aan 8 Ohm), in grote home cinema systemen, of stereo systemen in grote woonruimtes.

Voor de C6 geldt een adviesprijs van 990 euro per paar, terwijl een setje C6TRM 1425 euro kost. Kijk voor meer informatie op de website van de Nederlandse importeur More Music.


EDITORS' CHOICE