NIEUWSJM Reynaud

Demodag JM Reynaud Abscisse bij AudioPerfect

Zondag 21 oktober demonstreerde Audio Perfect voor het eerst de nieuwste luidsprekers van het Franse Jean-Marie Reynaud (JMR). Dat gebeurde in een kerk en zij die het nog niet waren, werden die op slag gelovig. Op zijn minst in het kunnen van de Adscisse.

Deze 2,5-weg luidspreker heeft een dubbele ribbontweeter in eigen behuizing, elegant gemonteerd op de transmissielijnzuil die twee woofers herbergt. De Abscisse is elegant, niet breed, maar heeft toch een bereik van 35hz diep tot 25khz hoog.

AudioPerfect heeft de JMR Abscisse weliswaar permanent in demo, de Belgische speciaalzaak houdt zaterdag 22 december speciaal vrij voor mensen die kennis willen maken met deze luidspreker met een heel redelijke prijs voor deze kwaliteitsklasse.

Je bent op zaterdag 22 december van 10.00 uur tot 13.00 uur en van 14.00 uur tot 18.00 uur welkom in de winkel aan de Dom Van Asschestraat 2 in het Belgische Oostkamp. Mocht je van plan zijn die dag de winkel te bezoeken, dan wordt een seintje via e-mail aan AudioPerfect geapprecieerd.

MERK

EDITORS' CHOICE