NIEUWSNAD

NAD Masters Series show bij Unique Music

Redactie HiFi.nl | 17 november 2012 | Fotografie Fabrikant | NAD

Om te vieren dat Unique Music per direct NAD Masters dealer is geworden, houdt het op zaterdag 24 november een show in een wel heel bijzondere omgeving: orgelzaal Booij in Alkmaar.

De zaal is een unicum uit de vorige eeuw, toen boer Booij midden in het polderland een concertzaal liet bouwen. Na zijn overlijden werd de boedel aan een stichting overgelaten en die organiseert nog steeds met enige regelmaat orgelconcerten. Het polderland is lang geleden tot Vinex-locatie omgetoverd, met een groot voordeel, de bereikbaarheid van de zaal is toegenomen.

De NAD Masters Series.

De Masters serie van NAD is recentelijk gecomplementeerd met de komst van de M50 Digital Music Player en M52 Digital Music Vault.De M50 wordt het hart van de Masters Digital Music Suite en is volledig gericht op streaming van hoge resolutie muziek, dit vanaf de M52 audiofiele NAS of vanaf het internet. Wij kregen onlangs al een demonstratie tijdens Dutch Dealer Days.

Wil je ook worden bijgepraat over de streaming mogelijkheden van de NAD Masters Series, kom dan naar de show en laat je in jip-en-janneke taal uitleggen hoe makkelijk het werkt.

De nieuwe M50 uit de NAD Masters Series.

Je vindt orgelzaal Booij aan het Daalmeerpad 13, 1827 GA te Alkmaar. De show op zaterdag 24 november is van 12.00 tot 17.00.

MERK

EDITORS' CHOICE