Demo vernieuwde bekabeling The Chord Company

Lexicom MultiMedia houdt op woensdagavond 28 november vanaf 19.00 uur een demonstratieavond met de vernieuwde bekabeling van The Chord Company. De inschrijving is inmiddels gestart. 

Nadat de vorige demoavond met het Engelse kabelmerk erg succesvol bleek en binnen het programma van het bedrijf talrijke vernieuwingen hebben plaatsgevonden, lag het voor de hand dat er een nieuwe Chord-avond zou worden gehouden. Lexicom heeft Doug Trybulec van The Chord Company bereid gevonden af te reizen naar Leidschendam om tijdens de demonstratie vragen te beantwoorden.

Lexicom MultiMedia zal bezoekers van de avond onder meer kennis laten maken met de vernieuwde interconnects met VEE3-stekkers, de nieuwe Chord Sarum Tuned Array uitvoeringen en de nieuwe Chord Sarsen luidsprekerkabel. Deze zullen worden gedemonstreerd op apparatuur en speakers van Naim en op luidsprekers van Audiovector.

Om het verschil tussen de diverse typen kabels duidelijk te maken, zal een groot aantal vergelijkingen worden gemaakt. Daarnaast wordt ook ingegaan op de mogelijkheden op het gebied van digitale interconnects en ontbreken ook de verschillende netkabels en voedingen niet.

De Chord demoavond begint om 19 uur en zal tot ongeveer 21 uur duren. Je vindt Lexicom MultiMedia aan de Leidsekade 1, 2266 BG in Leidschendam. Aanmelden kan via het contactformulier. Vermeld daarbij wel even met hoeveel personen je komt.


EDITORS' CHOICE