NIEUWSTeufel

Teufel presenteert Central AV Cubycon 2

Redactie HiFi.nl | 15 november 2012 | Teufel

Teufel Audio presenteert de per direct verkrijgbare Central AV | Cubycon 2; een complete home entertainment module voor liefhebbers van goed geluid die een all-in-one surround systeem willen. Bij dezen het bericht van de Berlijnse fabrikant.

Het stijlvolle minimalistische design van de vijf aluminium satellieten, de compacte vorm van de bijzonder krachtige ‘actieve’ subwoofer, en het multifunctionele aansturingsapparaat, garanderen een mooie en flexibele integratie van surround sound in de woonruimte.

Alle luidsprekers zijn horizontaal of verticaal te plaatsen. Dat geldt niet alleen voor de satellieten, ook de subwoofer kun je staand of liggend plaatsen. Het aansturingsapparaat, de DecoderStation 7, is voorzien van alle analoge en digitale ingangen voor Blu-ray, televisie, gameconsoles en nog vele andere apparaten.

Compleet
De Central AV | Cubycon 2 is direct speelklaar, het is een kwestie van aansluiten en afspelen en de filmavond kan beginnen. Het systeem is in het bezit van vele moderne features: het aansturingsapparaat ondersteund 3D, zet high definition audioformaten zoals DTS HD of Dolby TrueHD om, en is in het bezit van drie HDMI ingangen en zes audio-ingangen. De HDMI aansluiting is ARC-compatibel en dankzij CEC-support is maar één afstandsbediening nodig om alle – compatibele en aangesloten – apparaten te kunnen bedienen. Teufel Audio biedt met de Central AV | Cubycon 2 een alles in één pakket met handige integratie plus bediening.

Krachtig 
Alle componenten van de Central AV | Cubycon 2 komen van dezelfde productietafel en zijn daardoor perfect op elkaar afgestemd. Teufel heeft het multifunctionele aansturingsapparaat gecombineerd met de flexibele en compacte satellieten. Dankzij het formaat van alle componenten neemt het systeem weinig ruimte in beslag en kunnen alle componenten onopvallend in de woonkamer worden geïntegreerd. Akoestische compromissen zijn daarbij niet gedaan want ook de kleine compacte speakers zijn in het bezit van duidelijk gevormd geluid met mooie boventonen, precieze spraakweergave en een krachtige bas. Dat alles bovendien in een zeer elegant design.

MERK

EDITORS' CHOICE