NIEUWSHAI

BMB nieuwtjes op ISE 2013

Redactie HiFi.nl | 17 november 2012 | HAI

Integrated Systems Europe (ISE) 2013 lijkt misschien nog ver weg maar in feite is het nog maar een paar maanden tot de tiende editie van het jaarlijks terugkerende evenement. BMB Electronics neemt in ieder geval weer deel aan de show, die van dinsdag 29 tot en met donderdag 31 januari 2013 gehouden zal worden in de RAI in Amsterdam.

Dit jaar introduceert BMB Electronics weer veel nieuwe producten en toepassingen, waaronder hun drie nieuwe merken HAI, Insteon en Niveo. Het is voor het eerst dat installateurs en dealers van BMB (en natuurlijk alle andere geïnteresseerden) deze oplossingen live kunnen zien.

Live Demo’s
BMB Electronics zal onder andere de nieuwe Thin Speaker van TruAudio meebrengen. Deze speaker heeft een inbouwdiepte van slechts 60 mm. Daarnaast houden ze live demonstraties van URC en Terra.

Ook kunnen bezoekers een interactieve demonstratie van Total Control verwachten, het nieuwe systeem van Universal Remote Control. In de speciale demoruimte laat BMB de goede synergie zien tussen de verschillende zones van het multi-room audio systeem wat een verbazingwekkende muzikale verrassing oplevert. Uiteraard worden ook de controle mogelijkheden via afstandsbedieningen, keypads en iPod en iPads gedemonstreerd.

Verder wordt het nieuwe merk HAI gepresenteerd door middel van het HAI Omni Bus systeem. HAI geeft controle en beveiliging in zowel huizen als bedrijven, via bewegingsdetectie, centrale verwarming, verlichting, melders voor ramen en deuren, alarmmelders en nog veel meer. Dit 230 Volt systeem heeft een Ethernetpoort en kan op afstand worden bediend vanaf een PC, laptop, tablet, Smarthpne of e-reader, maar ook in huis zelf via touch screens in de muren. Apps zijn beschikbaar voor zowel Android als iOS (iPad, iPhone) apparaten.

Niveo Netwerk producten
De Niveo Professional range van producten is uniek in de manier waarop het speciaal ontworpen is voor de Custom Install markt, en de eisen die daar gesteld worden. Op ISE zal BMB vooral focussen op de Niveo Professional producten, in het bijzonder de Managed Switches en de Managed Access Points. De robuuste serie van Managed Switches, zijn geschikt voor zowel UTP als glasvezel. Dit past uitstekend bij de nieuwe glasvezel oplossing van Planet Waves die BMB Electronics onlangs introduceerde.

Amina AIW750 Speaker
BMB zal ook hét nieuwe paradepaardje van Amina, de AIW750 speaker laten zien. De speaker levert een indrukwekkend 200W piekvermogen (100W RMS) met een SPL van 87dB 2.83V/1m. Met de AIW750 bouwt Amina voort op de succesvolle introductie van de nieuwe Evolution Serie tijdens ISE 2012. Deze speaker is volgens BMB het meeste krachtige en geavanceerde inbouwpaneel dat momenteel op de markt verkrijgbaar is.

BMB zal ook nog laten zien dat het geen probleem is voor een Terra Speaker om 3 dagen onafgebroken in het water te liggen. Bezoek Hal 1, stand 1P22 voor deze opmerkelijke demonstratie… De verdere BMB stands zijn te vinden in Hal 1, stands 1Q20 en 1P35. 


EDITORS' CHOICE