NIEUWSSharp

AirPlay audiosysteem van Sharp

Ook Sharp stort zich op de markt van AirPlay apparaten. Met de XL-HF401PH biedt het een compleet audiosysteem waarmee vanaf alle Apple-apparaten direct muziek kan worden afgespeeld.

De XL-HF401PH werkt als een muziekontvanger en de tracks worden draadloos via Wi-Fi door de luidsprekers weergegeven. AirPlay biedt een betere geluidskwaliteit en een groter bereik bij het streamen van muziek dan Bluetooth. Met een vermogen van 2x50W biedt de XL-HF401PH een prima geluidskwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Het systeem kan met een subwoofer worden uitgebreid.

Naast streamen van muziek via iTunes vanaf bijvoorbeeld iPod, iPad, iPhone, iMac of MacBook (Pro), kunnen externe apparaten ook worden aangesloten via een USB- of audio ingang. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid MP3 of WMA-bestanden af te spelen vanaf een USB-stick of cd. Tenslotte beschikt het geluidssysteem over een FM-tuner met RDS en een geheugen voor veertig voorkeuzezenders.

“We weten dat gebruikers de beste kwaliteit van consumentenelektronica verwachten, zonder beperkingen op het gebied van ruimte of tijd”, zegt Philippe De Braekeleer, Director Consumer Electronics van Sharp Electronics Benelux. “Met de nieuwe XL-HF401PH komen we aan deze wens tegemoet. Naast de zeer goede geluidskwaliteit en eenvoudige bediening hebben we dit audiosysteem een aantrekkelijk en modern design gegeven.”

De XL-HF401PH is per direct verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 349 euro. Kijk ook eens in onze Streaming special.


EDITORS' CHOICE