NIEUWSUpFronts

Customize je speakers met UpFronts

In een handomdraai je speakers het uiterlijk geven dat je zelf wilt; het kan vanaf nu met UpFronts. Gepersonaliseerde speakerfrontjes die passen bij je persoonlijke stijl, interieur of bedrijf.

UpFronts is verkrijgbaar in een ruime keuze aan designs, bestaande uit kleuren, patronen en prints. De front designs worden in samenwerking met ontwerpers ontwikkeld. Met als resultaat nieuwe, gave en originele designs. Bekijk de huidige collectie op de website, laat je inspireren en kies een design dat bij jou past!

Het is ook mogelijk helemaal zelf invulling te geven aan de fronts, van een (pantone) kleur tot een volledige full color print. Denk hier bijvoorbeeld aan een eigen ontwerp, grafische afbeelding, foto of voor bedrijven een eigen logo/branding. Jouw speakers zijn dus nu geheel naar eigen wens te customizen.

Bij aankoop van een set UpFronts ontvang je een geheel nieuwe set fronts die naadloos aansluit op je speakers. UpFronts werkt aan een database van speaker modellen, die wekelijks wordt aangevuld met nieuwe modellen. UpFronts is nu al compatible voor tal van speakers.

Ga voor alle informatie en mogelijkheden naar de website.


EDITORS' CHOICE