NIEUWSTivoli Audio

Redactiemuziek met Tivoli Model One

We lanceerden vandaag een nieuwe Special Page, namelijk HiFi.nl/tivoli voor al het laatste nieuws rond Tivoli Audio. En dat treft, want we ontvingen tevens een 2.0 Bluetooth-variant van de bekende Tivoli Model One, waarin het Amerikaanse merk klassiek met modern verenigt, op onze redactie. Uitpakparty!

De iconische Model One, zo ongeveer de Moeder Aller Tafelradio's, heeft in de nieuwe versie de letters BT achter haar naam gekregen en is dus uitgebreid met Bluetooth. Zodat je behalve AM- en FM-radio ook muziek kunt streamen vanaf bijvoorbeeld je smartphone, of via Spotify. 

Tivoli Audio heeft ook een speciale app voor iOS en Android ontwikkeld, om streaming op de nieuwe modellen te vergemakkelijken. Én te verbeteren; zo is er aan de hand van luistergegevens van Tivoli-gebruikers een lijst van honderd populairste digitale radiostations samengesteld, verdeeld per muziekgenre, en beschikbaar via de app.

Uiteraard gaan we eens met de Model One BT aan de slag. Maar we hebben meer plannen voor onze Tivoli Special. Zo wordt er gewerkt aan een Tivoli Essential, waarin we de geschiedenis van het gerenommeerde merk voorbij laten komen, en we de aandacht zullen vestigen op recente ontwikkelingen - zoals bijvoorbeeld Bluetooth.

Houd daarom zeker onze nieuwe Special Page in de gaten

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »