NIEUWS

Tes Audio haalt docks Bayan naar Nederland

Ze noemen het zelf "stoere, eigenwijze, supervet klinkende speakerdocks", de vier producten van het Engelse merk Bayan Audio. Tes Audio - bekend van de merken Mission, Aura en Stello - haalt de docks 1, 3, 5 en 7 nu naar Nederland.

Bayan 1

Alle vier de modellen voorzien in een uitstekende geluidskwaliteit met een verrassend diepe basweergave en een loepzuivere sound, waardoor ze geschikt zijn voor iedere muziekstijl. De houten behuizingen zijn optimaal voor hoogwaardige muziekweergave, wat ze onderscheidt van veel andere, uit plastic vervaardigde producten. Dat blijkt met name bij topmodel Bayan 7 (foto onderaan), die klinkt als een compacte hifiset. Veel detail, energie en beleving wordt weergegeven.

Bayan 3

Alle vier de modellen hebben drie inputs. Zo laadt de 'Charge & Play' functie je iPod, iPhone of iPad tijdens het luisteren op. Via een 3.5 mm AUX-aansluiting kunnen andere, niet-iOS-apparaten worden aangesloten.

Streamen in een netwerk is ook mogelijk. Door middel van een apart leverbare StreamPort module met de nieuwste Bluetooth technologie, versie 4.0 met A2DP en apt-X kun je zelfs draadloos je muziek in CD-kwaliteit streamen.

Bayan 5

De Bayan 1, 3, 5 en 7 hebben een adviesverkoopprijs van respectievelijk 169, 229, 329 en 499 euro.

Bayan 7


EDITORS' CHOICE