NIEUWSSugden

New Music: Hifi Corner Trading

Redactie HiFi.nl | 04 oktober 2012 | Sugden

Als je op de New Music Belgian Hifi Show de Delfino zaal binnenwandelt, zal de stand van Hifi Corner Trading je zeker niet ontgaan. Ze zijn namelijk goed vertegenwoordigd met de merken  Lyngdorf Audio, Sugden, Acoustic Preference, PurePower, Pro Ac, North Star Design en Michell Engineering.

Met als visie ‘Muziekbeleving naar persoonlijke behoefte’, probeert Hifi Corner Trading elke muziekliefhebber te verwennen met een hoge natuurgetrouwheid van de klankweergave. Hun ultieme doel is de perfecte balans vinden tussen de muzikale weergavecapaciteiten, vormgeving en kostprijs. Om je alvast voor te bereiden, stellen ze de merken hier aan je voor:

Bij Lyngdorf Audio willen ze muzieksystemen maken die de volledige dimensie die aanwezig is in elke vorm van muziek, behouden zonder iets toe te voegen of weg te laten. Dit doen ze aan de hand van versterkers, luidsprekers, processoren, CD-spelers en A/D converters.

Sugden is onlosmakelijk verbonden met de betere hifi uit Engeland. Ze gaan volop mee met de stroom van vernieuwing, maar dan wel op hun eigen, traditionele manier. Hun producten zijn gewijd aan het reproduceren van muziek en ze leggen audiofielen in de watten met een ultieme muzikale bevrediging. Hun tools? Verterkers, CD-spelers en luidsprekers.

Bij Acoustic Preference houden ze een duidelijk doel voor ogen: Het creëren van akoestische componenten in de vorm van speakers, die natuurlijke geluiden combineren en zo voor een optimale geluidservaring zorgen. Hierbij dragen ze duurzaamheid en een gevoel van prestige en uitmuntendheid hoog in het vaandel.

Bij PurePower komen ze met een oplossing voor het volgende probleem: Elektriciteit die je huis binnenkomt kan al verstoord en onstabiel zijn, waardoor je kijk –en luisterervaring niet altijd optimaal verloopt. Wat ze hier op hebben verzonnen? Een baanbrekende technologie die het systeem isoleert van het net met een intern batterij systeem om zo een speciale voeding te creëren voor de dingen die dat het meest nodig hebben.

De Pro Ac speakers vormen de crème de la crème in hun soort. Met een zeer geavanceerde audio technologie beloven ze een ongekende geluidskwaliteit. Benieuwd welke parels ze ons deze keer gaan voorschotelen!

North Star Design ontwerpt en produceert high end audio apparatuur op basis van geavanceerde technologie en verfijnd geluid. Door hun honger naar steeds betere producten, kan je er hier zeker van zijn dat je niet wordt teleurgesteld.

Het laatste merk waar ze mee uitpakken, luistert naar de naam Michell Engineering. Deze Britse fabrikant van draaitafels, geluid etappes en accessoires belooft dat hun producten jarenlang met de beste prestaties meegaan. Tijd voor een test misschien?


EDITORS' CHOICE