NIEUWSMeridian

New Music 2012: Viertron

Redactie HiFi.nl | 28 september 2012 | Meridian

Als gerenommeerde naam in de A/V-branche kan Viertron uiteraard niet ontbreken op de New Music Show. Met het stijlvolle merk Meridian onder de arm, zijn ze ervan overtuigd dat ze op de statische plaats 9 het hart van menig hifiliefhebber zullen veroveren. 

Echt geluid en pure muziek aan de hand van versterkers, DVD-spelers, CD-spelers, luidsprekers, video projectie en digitale muzieksystemen, dat is waarmee Meridian hun fans verwent. Voeg daar nog een verouderingsvrij design en opwaardering van bestaande modellen aan toe en je hebt een luxe recept in handen.

Onlangs introduceerde Meridian de 818 stereo DAC, waarmee ze opnieuw willen duidelijk maken dat ze heer en meester zijn over de digitale processing van muzieksignalen. We zien opnieuw drievoudige FIFO buffering in combinatie met DSP technologie waaronder de internationaal bekroonde apodising- en up-sampling filters. Fouten in het digitale signaal worden hierdoor gecorrigeerd met een zuivere geluidservaring tot gevolg.

Eerst zien en dan geloven? Ze verwachten je maar al te graag aan de Viertron stand. HiFi.nl heeft ook een Viertron Special Page.

De New Music Hifi Show vindt plaats op 6 en 7 oktober in Dolce La Hulpe Brussels in de Belgische hoofdstad.

 


EDITORS' CHOICE