NIEUWSDALI

AND Benelux op New Music 2012

Redactie HiFi.nl | 29 september 2012 | DALI

AND Benelux zal je met open armen ontvangen op de New Music Show in zaal Cocobolo 3. Maak je klaar voor een bijzondere kijk– en luisterervaring is de boodschap, want ze beloven de beste beeld- en geluidkwaliteit in hun klasse.

Aan de hand van klasse luidsprekers, audio en accessoires en home theater apparatuur van de merken NAD, Dali en Infocus, proberen ze aan jouw specifieke wensen te voldoen. Wil je dus een bioscoopervaring creëren bij je thuis? Of je huiskamer onderdompelen in het beste geluid en een extra touch toevoegen aan de hand van design? Dan ben je bij de stand van AND Benelux op de juiste plaats.  

NAD staat voor New Acoustic Dimension en voldoet aan de hogere eisen die muziek- en videoliefhebbers aan de componenten van hun hifi installatie stellen. Interessant weetje: De producten werden door andere audiovideo-addicts ontwikkeld, om zo het beste resultaat te bekomen.

Lees ook onze recensie van de Dali Epicon 6

Met een Dali luidspreker heb je een uniek product in huis, want ze worden stuk voor stuk zorgvuldig door 1 persoon van A tot Z gebouwd. Op die manier weten ze het beste uit muziek te halen. Infocus pakt op zijn beurt weer uit als dé pionier en marktleider op het gebied van digitale projectie. Laat je verrassen door een onvergetelijke home theater ervaring… Plan dus zeker een bezoekje aan deze stand of kijk alvast op de website van AND Benelux voor meer informatie. 

De New Music Hifi Show in Brussel vindt plaats op 6 en 7 oktober. 

MERK

EDITORS' CHOICE