Nieuwe draadloze muzieksystemen van Bowers & Wilkins

Redactie HiFi.nl | 19 september 2012 | B&W New Media

Op HiFi.nl heb je al vaak kunnen lezen over de Zeppelin Air. In navolging van dit succesvolle product introduceert Bowers & Wilkins de nieuwe A5 en A7 draadloze muzieksystemen. En geen zorgen: er komt geen docking aansluiting aan te pas, dus veranderende connectoren bij iPhone vormen geen probleem.

Op korte termijn krijgt HiFi.nl een uitgebreide introductie van deze nieuwe systemen, ofwel op de Woonbeurs in Amsterdam, ofwel op onze redactie in Tilburg. Dus meer informatie volgt, bij dezen alvast een introductie.

De nieuwe draadloze systemen van Bowers & Wilkins hebben een strakke, vierkante behuizing met een zilveren bovenkant en een subtiel zilveren detail aan de zijkant. Het systeem is gemakkelijk te installeren aangezien het gebruik maakt van je bestaande Wi-Fi netwerk. Dankzij de ondersteuning van Apple’s Airplay zijn de A5 en A7 perfect voor het streamen van muziek. Zelfs een multiroomconfiguratie is simpel dankzij de bediening via iPhone, iPad, Mac of PC. Ook streamen vanuit Youtube, Spotify of Apps is op deze manier mogelijk. 
 
Bowers & Wilkins A7

De A7 maakt gebruik van de nieuwste technieken van Bowers & Wilkins. Door de grotere behuizing heeft de A7 ruimte voor een aanzienlijke bass unit. Een 24/96kHz digitaal naar analoog converter zorgt voor een perfecte verwerking van alle digitale muziekbestanden. Een natuurlijk, helder en gedetailleerd geluid is wat Bowers & Wilkins belooft.  


Bowers & Wilkins A5

De A5 heeft hetzelfde uiterlijk als de A7 maar dan in een subtielere behuizing. Zo kun je hem perfect in de woonkamer plaatsen, maar ook in kleinere ruimtes. Een samensmelting van ultiem bedieningsgemak, streaming audio en verbluffende prestaties, dat is wat Bowers & Wilkins voor ogen had met de introductie van de A7 en A5. 


Bowers & Wilkins A5

De A7 is beschikbaar vanaf oktober voor 799 euro, de A5 kost 499 euro en ook deze nieuwe telg is beschikbaar in oktober. Binnenkort kunnen we je meer vertellen over deze draadloze muzieksystemen, want dan mogen we Bowers & Wilkins verwelkomen op de redactie. To be continued…


Bowers & Wilkins A7

De website van Bowers & Wilkins vind je hier. Er is ook een Special Page van Bowers & Wilkins op HiFi.nl. 

 

MERK

EDITORS' CHOICE