NIEUWS

Team uitbreiding bij BMB

Redactie HiFi.nl | 15 september 2012

BMB Electronics, één van Europa’s toonaangevende distributeurs op het gebied van Custom Installation Products, breidt haar sales team uit. Renny Vos, Marketing & Communicatie Manager bij BMB: “Vanaf vandaag breiden wij het team uit met onze nieuwe collega Jorrit Blanksma. Jorrit gaat als Sales Manager aan de slag in o.a. Nederland en België.”

Jorrit heeft ervaring als Sales Engineer bij Acal en als Account Manager bij MSI. Dankzij zijn verkoopverleden bij BCC heeft hij kennis op kunnen doen op de winkelvloer en kent hij de wensen van de consument. “De Custom Install wereld is vrij nieuw voor me, maar dankzij mijn kennis van IT, interesse in A/V en interne trainingen van BMB pik ik het snel op”, aldus Jorrit.

“Eén van de redenen om voor BMB te kiezen is het team geweest. Een oud-collega van me, Jeroen van der Velden, is eerder dit jaar bij BMB begonnen en door zijn enthousiaste verhalen over het bedrijf en de producten was het voor mij een gemakkelijke keuzen. BMB heeft een zeer compleet portfolio op Custom Install gebied, wat het interessant voor me maakt om veel te leren over al de verschillende aspecten in deze constant veranderende branche.”

Wil je meer lezen over BMB? HiFi.nl sprak onlangs met Renny Vos over de Evolution-serie van Amina, die over een nog helderder hoog en nog diepere bas beschikken . 


EDITORS' CHOICE