NIEUWSDenon

DBT-3313UD Blu-ray speler van Denon

Redactie HiFi.nl | 14 september 2012 | Denon

Denon heeft onlangs de DBT-3313UD 3D Blu-ray speler gelanceerd. Als meest opvallende pluspunt van deze nieuwe telg noemt Denon de Link HD-functionaliteit die jitter zo veel mogelijk reduceert, waardoor de speler perfect te combineren is met de onlangs geïntroduceerde AVR-3313 AV-receiver.

De DBT-3313UD 3D Blu-ray speler ondersteunt Blu-raydiscs, DVD's, Super Audio CD's, CD’s en netwerkbronnen. Het doel is om gebruikers toegang te geven tot hun complete mediabibliotheek in hoogwaardige audio- en beeldkwaliteit. Dit hoge kwaliteitsniveau kan worden bereikt dankzij unieke Denon-technologieën, waaronder de Direct Mechanical Groundconstructie of het volledig afgeschermde SVH-loopwerk met aluminium bovenplaat en dubbele assen, die interne en externe trillingen en elektromagnetische ruis onderdrukken, waardoor de disc met hoge precisie kan worden afgespeeld.


DBT-3313UD loopwerkmechanisme binnenin

Naast de eerder genoemde discformaten die het systeem afspeelt, ondersteunt de DBT-3313UD videostreaming van online-content zoals YouTube en Netflix. Ook is het mogelijk om muziek (MP3 en WMA tot FLAC HD 24-bits/192 kHz), foto's en videobestanden (inclusief DivX HD) af te spelen vanaf een op het netwerk aangesloten apparaat, zoals een pc of NAS (aangesloten opslagapparatuur). Op het voorpaneel is een USB-poort geplaatst. Tevens aanwezig: een dubbele HDMI-uitgang voor het scheiden van audio en video of voor het gelijktijdig aansluiten van twee elementen. Met het oog op de gebruiksvriendelijkheid kun je de speler bedienen via de Denon Remote App in combinatie met een Denon AV-receiver uit de 2012/2013-serie.


DBT-3313UD aanzicht achterkant

De DBT-3313UD 3D Blu-ray speler vormt een goede combinatie met de AVR-3313 AV-receiver. Een strakker gedefinieerd geluid en een prachtig ruimtelijk 3D-klankbeeld is wat Denon belooft. De masterclocks op de twee systemen worden gesynchroniseerd via Denon Link HD om de geïntegreerde schakelingen nagenoeg jittervrij te houden. Ook deze nieuwe telg heeft een automatische uitschakelfunctie voor een nog grotere energiebesparing, zoals het nieuwe Denon-ecologo aantoont.DBT-3313UD + AVR-3313 Premium zilver

De DBT-3313UD is vanaf oktober verkrijgbaar in een zwarte en premium zilveren afwerking met een verkoopadviesprijs van 1099 euro. De AVR-3313 heeft een verkoopadviesprijs van 1399 euro. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Denon

Denon heeft een Special Page op HiFi.nl

MERK

EDITORS' CHOICE