NIEUWSBose

Twee nieuwe draadloze speakers van Bose

Redactie HiFi.nl | 14 september 2012 | Bose

Bose introduceert twee nieuwe draadloze producten. De SoundLink Bluetooth mobile speaker II  is een geüpdatete versie van de Bose Soundlink. Ook toont Bose het nieuwe SoundLink Air digital music system; het eerste product van Bose dat is voorzien van Apple Airplay-ondersteuning. 

Het SoundLink Air digital music system is een draadloze luidspreker met een strak design. Met behulp van Apple’s Airplay kun je je favoriet muziek streamen vanaf een iPad, iPhone, iPod touch of pc met iTunes. Er komt geen dock aan te pas. Dit nieuwe product van Bose beschikt over de waveguideluidspreker-technologie van Bose, neodymium-luidsprekers en exclusieve digitale signaalverwerking. Een helder, kamervullend geluid op elke volume is wat Bose belooft.  

 

 

Het SoundLink Air system kan op twee manieren worden bediend: via een Apple iOS-apparaat of via de meegeleverde infrarood-afstandsbediening. Het apparaat heeft ook een aux-ingang waarmee verbinding kan worden gemaakt met andere audioapparaten. Een optionele oplaadbare lithium-ion accu zorgt voor meer mobiliteit.

De SoundLink Bluetooth mobile speaker II
Vorig jaar las je op HiFi.nl over de originele SoundLink speaker. Evenals de originele SoundLink mobile speaker werkt de nieuwste versie met de meeste Bluetooth-apparaten zoals de iPhone, iPad, Android-smartphones en andere tablets. 


Wel hebben de ontwerpers van Bose getracht op de geluidskwaliteit te verbeteren. Er zijn nieuwe neodymium-luidsprekers en een verbeterd digitaal signaalverwerkingsalgoritme geïntegreerd. Samen met de dubbele passieve radiatoren van Bose produceert de SoundLink mobile speaker II diepere, lage tonen en geluid is beter gedefinieerd en helderder bij midden- en hoge tonen. Ook nieuw is de vernieuwde hoes die tweemaal kan worden omgeklapt. Zo kun je de hoes gebruiken als standaard. Handig: de SoundLink mobile speaker onthoudt de zes meest recent gekoppelde apparaten, waardoor je deze niet steeds opnieuw hoeft te koppelen. Het systeem schakelt vanzelf uit door de hoes weer dicht te klappen.Beschikbaarheid & Prijzen
Het SoundLink Air system heeft een hoogglans zwart design met een metalen gril en is beschikbaar voor een consumentenadviesprijs van 349,95 euro. Een optionele oplaadbare lithium-ion accu is apart verkrijgbaar voor 99,95 euro. Voor de SoundLink Bluetooth mobile speaker II betaal je 299,95 euro. Hij wordt geleverd in een standaard zwarte afwerking met een donkergrijze nylon of in een luxe chromen afwerking met een donkerbruine leren hoes voor 349,95 euro. Hoezen zijn ook los verkrijgbaar in rood of blauw nylon voor 29,95 euro en zwart of bruin leer voor 49,95 euro.

Het SoundLink Air digital music system en de SoundLink Bluetooth mobile speaker II zijn verkrijgbaar vanaf eind september via de website van Bose en bij geautoriseerde Bose-dealers.

Bose heeft een special page op HiFi.nl


EDITORS' CHOICE