NIEUWSJeff Rowland

Jeff Rowland terug op de Nederlandse markt

Redactie HiFi.nl | 12 september 2012 | Jeff Rowland

Het Amerikaanse merk Jeff Rowland is weer terug op de Nederlandse en Belgische markt en wordt vertegenwoordigd door importeur HVP Audio. Het merk staat bekend om zijn innovatieve toepassingen met alleen de allerbeste componenten, wat moet resulteren in een prachtige klank. 

De kasten zijn uit een stuk aircraft-grade aluminium gefreesd die een perfecte afwerking garanderen. Momenteel staan bij Chattelin de Corus en Model 625 voor/eindversterker combinatie demonstratieklaar alsook de volgens HPV AUdio zeer betaalbare model 201 mono blokken. Chattelin organiseerde afgelopen weekend nog een geslaagde show waar Jeff Rowland een rol in speelde. 


Jeff Rowland Corus

Ook een nieuw product is de Aeris (USB)-DAC met volumeregeling. Later dit jaar verschijnt de vernieuwde Capri voorversterker (met phono optie) die aansluit op de 201 mono blokken. Hans van Put van HVP Audio omschrijft het merk als volgt: “Met recht kan gesteld worden dat Jeff Rowland producten gemaakt zijn voor het leven.”


Jeff Rowland Model 625 eindversterker 

Voor meer informatie over de producten kun je kijken op de website van Jeff Rowland. HVP Audio is op dit moment nog hard bezig om de juiste dealers voor Jeff Rowland te vinden. 

HVP Audio
Prinses Irenelaan 218
2285 GB Rijswijk
T: +31 70 398 9296
Website


EDITORS' CHOICE