NIEUWSDenon

Samenwerking Denon en Marantz met Spotify


Redactie HiFi.nl | 07 september 2012 | Denon

Eerder gingen Sonos en Onkyo al in zee met de online muziekdienst en nu kondigen Denon en Marantz aan dat ook zij gaan samenwerken met Spotify. Door deze stap biedt een select aantal thuisbioscoopreceivers van Denon en Marantz voortaan rechtstreeks toegang tot de belangrijkste service op het gebied van digitale muziekstreaming.


 

De eigenaren van de geïntegreerde netwerkreceivers AVR-3313, AVR-2313, AVR-2113 van Denon en de AV-receivers SR7007, SR6007, SR5007 en NR1603 van Marantz krijgen met een online firmware-update toegang tot Spotify. Wel goed om te weten: om de functie te kunnen gebruiken, moet je een Premium-abonnement bij Spotify hebben. Dit abonnement kost 9,99 euro per maand, maar dan heb je wel toegang tot miljoenen nummers en kun je muziek streamen met een bitrate van 320kbps. 


Marantz SR7007

Als gebruiker van Spotify Premium heb je altijd de beschikking over alle muziek die je maar kunt wensen, waar je ook bent: vanaf je computer, je mobiele telefoon, je iPad, en nu ook vanaf de home-audiosystemen van Denon en Marantz.


Denon AVR-3313

Spotify is eenvoudig en intuïtief toegankelijk dankzij de grafische gebruikersinterfaces van de AV-receivers of de Remote App’s van Denon en Marantz. Kijk voor meer informatie op de website van Spotify. Ook op de websites van Denon en Marantz wordt het nodige uitgelegd. 

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Cambridge Audio AXR100D
  Review
  lees meer »
 • Op bezoek: Kemp Elektroniks Experience Center
  Zomeractie bij Kemp Elektroniks
  Op bezoek: Kemp Elektroniks Experience Center
  lees meer »
 • Achtergrond
  Primephonic: toekomst voor klassiek
  Achtergrond
  lees meer »