NIEUWSTeufel

Laatste kans - Win de Teufel Raumfeld Speaker L


Redactie HiFi.nl | 27 september 2012 | Teufel

Een aparte versterker en lange luidsprekerkabels zijn niet nodig bij de Raumfeld Speaker L. Deze luidspreker van Teufel is uitgerust met een geïntegreerde vol-actieve versterker en Wi-Fi ontvanger en kan eenvoudig via een draadloos netwerk muziek afspelen.

DEZE ACTIE IS OP VRIJDAG 28 SEPTEMBER 2012 VERLOPEN. DE WINNAAR IS INMIDDELS OP DE HOOGTE.

Hebben? HiFi.nl mag een paar Raumfeld Speakers L ter waarde van 1299,99 euro weggeven! Beantwoord de prijsvraag en wellicht vertonen deze vol-actieve vloerstaande stereo luidsprekers binnenkort hun kunsten in jouw huiskamer. De Speaker L is zoals de naam al doet vermoeden de grote broer van de reeds bestaande Speaker S en Speaker M en maakt de line-up van Raumfeld by Teufel stereo speakers compleet. Dankzij de geïntegreerde WLAN ontvanger kun je eenvoudig muziek streamen en heb je toegang tot diverse online muziekdiensten en radiostations.


Mocht je bovendien via de Speaker L  geluid willen weergeven van de tv, een MP3-speler of iPod, dan kan dat ook. Je sluit de extra geluidsbron gewoon aan de achterkant met een kabel aan. Bediening gaat via de Raumfeld App en/of de optionele Raumfeld Controller.

Ook aanwezig: een geïntegreerde vol-actieve versterker. De luidsprekers hebben een frequentiebereik van 42 tot 20000 Hz. De techniek die in de Speaker L is ingebouwd bestaat uit 2x 80 Watt vermogen die elk twee 170 mm kevlar woofers, een 130 mm midrange chassis en een 28 mm tweeter voeden. Dit alles is verpakt in een stijlvol wit jasje.

Wil je de Raumfeld Speaker L graag in bezit hebben? Doe mee aan de prijsvraag en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een set Raumfeld Speaker L luidsprekers ter waarde van 1299,99 euro.

Kijk ook eens op de Teufel Special

MERK

EDITORS' CHOICE