NIEUWSClearaudio

Showdag bij AudioAanZee


Redactie HiFi.nl | 09 oktober 2012 | Clearaudio

AudioAanZee heeft weer wat nieuws. Zo is er een nieuw merk toegevoegd aan het assortiment, en zijn er diverse shows gepland. Een van die evenementen is zaterdag 13 oktober aanstaande.

Naast alle mooie merken van AudioAanZee, zoals AMR, Solidsteel en Grado is ook Pim van de Leur op 13 oktober aanwezig. Uiteraard wordt er ook met zijn set gedemonstreerd. Je leest er hier meer over. Ook is Clearaudio van de partij, met de nieuwste aanwinst: de Concept. 

 

“Het heeft even geduurd, maar eindelijk hebben we onze platenspeler,” vertelt AudioAanZee. “We zijn niet over één nacht ijs gegaan en hebben lang moeten zoeken om een platenspeler te vinden die bij onze filosofie past en ook betaalbaar is.” Deze platenspeler is de Clearaudio Concept met MM element geworden en wordt plug and play geleverd.

Nog nieuwer bij AudioAanZee: de eigen streamers. "Wij hebben zeer veel ervaring met streamen al voordat we met AudioAanZee begonnen. Het resultaat was een extreme memory player met spartaanse bediening. Op advies van importeurs hebben wij deze streamer aangepast met een modern bedieningsgemak. Het resultaat mag er zijn!" Je leest er hier meer over.

Je bent 13 oktober van harte welkom, van 11 tot 17u.

AudioAanZee
Achterbinnenhaven 110
1781 BG Den Helder
E: info@audioaanzee.nl
T: 0640361998
Website

AudioAanZee is nu ook te volgen op Facebook. En wanneer je daar toch bent, neem dan meteen eens een kijkje op de HiFi.nl Facebook pagina.


EDITORS' CHOICE