Nieuws van Wifimedia

Redactie HiFi.nl | 22 augustus 2012

Wifimedia in Arnhem is een van de speciaalzaken in ons taalgebied met een Special Page op HiFi.nl, die je kunt vinden via HiFi.nl/Wifimedia.

Op de Special publiceren we binnenkort een nieuwe Hi-Visit, vind je alle merken van Wifimedia en plaatsen we al het laatste nieuws, waaronder de volgende snacks; 

Synology presenteert nieuwe DSx13 modellen
Vanaf deze maand komen de nieuwe modellen van Synology binnen. De DS213Air met ingebouwde Wi-Fi is een nieuw model. De DS212+ is verbeterd naar de DS213+ met een Dual Core processor. Verder zijn de DS213, DS413j, DS413, DS2413+ nieuw. Deze modellen worden tussen eind augustus en begin september verwacht.
Alle modellen zijn via de website te reserveren.

Nieuwe Marantz NR1603 is nu leverbaar
Deze slim-line versterker heeft dezelfde hoogte als de bijpassende Blu-Ray spelers van Marantz en past daarom makkelijker in je meubel. Met een vermogen van 7 x 50W kun je de meeste speakers probleemloos aansturen.

De NR1603 heeft ook een USB poort op de voorkant, voor iPod en iPhone. En als je dat liever draadloos doet, is dat mogelijk omdat de Marantz ook Airplay ondersteunt.
Bekijk hier alle informatie.

Dynaudio XEO 3 en XEO 5 nu ook in mat wit en mat zwart
De XEO 3 en XEO 5 zijn nu ook in matte kleuren leverbaar. Na de succesvolle introductie bij Wifimedia (zie onder), blijven ze de nieuwe Xeo lijn uiteraard demonstreren. Je kunt er bovendien terecht voor beide modellen, dus de monitor Xeo 3 alsmede de vloerstaander Xeo 5. Deze laatste is bijna nergens anders te beluisteren.

De Dynaudio Xeo 3 werd op HiFi.nl al getest

Bekijk ook de introductievideo van Dynaudio Xeo, de prijswinnende wireless high end speakers die we inmiddels zelf ook uitgebreid getest hebben, en het filmpje van de Nederlandse introductie van de Xeo eerder dit jaar.

Dynaudio Xeo bij Wifimedia ((c) Jos & Kees Producties)

Wifimedia en Dynaudio hebben beiden een Special Page


EDITORS' CHOICE