NIEUWSLevel Audio

Nieuwe producten Level Audio

Redactie HiFi.nl | 21 augustus 2012 | Level Audio

Level Audio, wat eigenlijk geschreven wordt als le^el audio, is in de audiowereld fabrikant en distributeur. De producten van het huis le^el audio zijn toegespitst op het gebruik van natuurlijke materalen en een zo natuurgetrouw mogelijke weergave.

Het aanbod van het merk bestaat onder meer uit bamboe resonantievoetjes, spikebase combinatie, kabellifters, luidsprekerplatforms, speciaal getunede convectie platforms voor buizenversterkers en klasse A apparatuur. Een goed voorbeeld is onderstaand soundboard. 

Naast productent van bovenstaande producten, is le^el audio tevens importeur van het hoogwaardige kabelmerk Studio Connections uit Londen, dat ook actief is in Abbey Road Studios. Het brein achter de producten van Studio Connections, waaronder de Platinum Loudspeakercables, is Michael Whiteside, die de lijn vervaardigt en test.

De reeks bestaat uit de volgende lijnen; Monitor Abbey Road (ic’s / LS cable), Reference Plus (met ic’s, digital cable, LS-cable en een powercord en de toplijn), Platinum LS cables.

Voor informatie over de producten (of een dealerschap) kun je terecht bij 06-54724261 of info@level-audio.com, of kijk op de website van le^el audio. Ook kun je terecht bij King Audio in Velp. 


EDITORS' CHOICE