NIEUWSMagico

New Music 2012: Symphony Audio


Redactie HiFi.nl | 29 juli 2012 | Magico

Het zou wel eens een feestje kunnen worden op de stand van Symphony Audio Import op de New Music Show, waar ze met de volgende producten gaan ‘spelen’… Ben je zelf een DJ of koester je de ambitie om zelf achter de draaitafels te kruipen, laat je dan bij Symphony Audio Import wegwijs maken.  

Een degelijke draaitafel is onmisbaar om elk feestje in vuur en vlam te zetten en met de draaitafel van Bergmann Magne moet dat lukken. Dankzij de balans tussen technologie en design, wisten ze een plaatsje te bemachtigen in het gamma van Symphony Audio. Bergmann zweert bij luchtlagering voor zijn producten, wat een grote snelheidsstabiliteit als resultaat heeft. Magne betekent ‘kracht’, dus je mag alvast zeker zijn van een krachtige sound. Bovendien is de Magne draaitafel gemakkelijk te hanteren, waardoor je meteen alle ingrediënten in handen hebt om een perfecte mix af te leveren.

 
Bergmann Magne

Om al die sound en mixen to the fullest te beleven, haalt Symphony Audio er de Taurus en Virgo versterkers van Constellation bij. De ideale partners in crime voor een, letterlijk, knallend feestje.

Maak je vervolgens klaar voor de Magico S5 luidspreker, die maar liefst 86 kilo weegt. Door de ronde behuizing en vooral de vele prachtig gekozen laktinten, laat de S5 zich in werkelijkheid naadloos in vele interieurs integreren. Het frequentiebereik gaat van 22 tot 50 kHz.


Magico S5

De juiste bekabeling is een must en mag bijgevolg absoluut niet genegeerd worden en ook dat hebben ze bij Symphony Audio begrepen. Daarom gingen ze in zee met Kubala Sosna Elation, die erom bekend staan dat ze voor een uitstekend geluid zorgen. Het secret ingredient van deze kabels? Joe Kubala en Howard Sosna, aka de breinen achter dit merk, durfden ‘out of the box’ denken, wat leidde tot gepatenteerde Optimiz kabelarchitectuur.

Kijk voor meer informatie over de producten op de website van Symphony Audio

De New Music Belgian Hifi Show is ook dit jaar weer op poten gezet door AudioVideo2day in samenwerking met New Music Brussel.

Showinformatie
New Music Belgian Hifi Show
Zaterdag 6 en zondag 7 oktober
Op beide dagen open van 10.00u tot 18.00u.
Locatie: Dolce La Hulpe Brussels
Meer informatie: AudioVideo2day of New Music

De entree is gratis en er zijn 600 gratis parkeerplaatsen. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen rijden er pendelbussen naar de show.

 

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »