NIEUWSWadia

New Music 2012: Audiac


Redactie HiFi.nl | 04 september 2012 | Wadia

Audiac legt de lat der verwachtingen hoog en belooft veel mooie ontwikkelingen binnen het productgamma. Voor de New Music Show op 6 en 7 oktober lichten ze alvast een tipje van deze veelbelovende sluier door enkele van deze high end noviteiten te presenteren. 

Zo mogen we onder andere de introductie van de krachtige Ayre AX-5E geïntegreerde versterker verwachten. Bijzonder is een volumeregeling gebaseerd op de ’variable gain stage’ van Ayre’s topmodel voorversterker: de KX-R. De Variable Gain Stage zorgt voor maximale precisie en een minimaal ruisniveau waarbij de signaal-ruisafstand altijd gelijk is, onafhankelijk van de stand van de volumeregelaar. Dit in tegenstelling tot alle gangbare volumeregelaars waarbij de signaal-ruisafstand volume afhankelijk, en alleen bij het hoogst mogelijke volume maximaal is. Ook heel bijzonder is de uitgangstrap van de AX5 die opgebouwd is rondom een zogenaamde ‘Diamond Buffer’.


Ayre KX-R

Toch gaat de Ayre AX-5 niet met alle pluimen lopen, want de Wadia 121 DAC krijgt een al even belangrijke glansrol op de stand. Deze DAC/Digitale voorversterker wist al ontelbare harten te veroveren met zijn vele toptechnieken. De Wadia 121 DAC is een hoogwaardige DAC met een complete set van digitale ingangen, gebalanceerde analoge uitgangen en een hoofdtelefoon uitgang sectie. 

 
Wadia 121 DAC

De missie van Audiac voor de New Music Show is betaalbare High End Audio in de aandacht én aan de man te brengen. De New Music Belgian Hifi show vindt plaats op 6 en 7 oktober in de Dolce La Hulpe Brussels. Het evenement is ook dit jaar weer op poten gezet door AudioVideo2day in samenwerking met New Music Brussel.

Informatie
New Music Belgian Hifi Show
Zaterdag 6 en zondag 7 oktober
Op beide dagen open van 10.00u tot 18.00u.
Locatie: Dolce La Hulpe Brussels
Meer informatie: AudioVideo2day of New Music

De entree is gratis en er zijn 600 gratis parkeerplaatsen. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen rijden er pendelbussen naar de show.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »