NIEUWSWadia

De Wadia 121 DAC is gearriveerd

Audiac heeft per direct de langverwachte Wadia 121 in het assortiment. Deze Decoding Computer bouwt verder op de compacte 1 serie en heeft dezelfde voetprint als de W171 Digitale iPod/iPad docking station en W151 PowerDac.

Het apparaat is echter geen versterkerloze uitvoering van de W151 PowerDac. De Wadia 121 is namelijk een DAC/Digitale voorversterker met alle technieken uit de topklasse Wadia producten. Digitale Audio Signalen worden geprocessed door Wadia’s eigen Digimaster Upsampling en Digitale Filter techniek die alle binnengekomen signalen doorsampled naar 32bit/1,4MHz. De digitale volumeregeling functioneert door middel van Wadia’s 32bit algoritme en maakt volgens Audiac een verliesvrije, directe connectie tot de eindversterker mogelijk.

In de maximale volume setting gedraagt de Wadia 121 zich als een ‘normale’ DAC. De Wadia 121 is voorzien van een 24bit/192kHz compatible Asynchrone USB aansluiting voor hoogwaardige weergave vanaf een computer of bijvoorbeeld MAC mini. De Wadia 121 heeft een adviesprijs van 1399 euro. Kijk voor meer informatie op de website van Wadia. 

Importeur Audiac heeft ook een Special Page.


EDITORS' CHOICE