ARTIKEL

Interview Matt Bramble

Onderstaand interview uit het Engelse magazine HiFi Choice werd ons toegezonden door Dimex, de importeur van Cambridge Audio in Nederland. We wilden het u niet onthouden.

In de bijlage vindt u een interview met Matt Bramble (directeur techniek) van Cambridge Audio. Matt heeft de leiding over een groep van technici die o.a. afkomstig is van bedrijven als Creek en TAG McLaren. Nu mag hij voor Cambridge Audio betaalbare apparatuur ontwerpen.

Matthew Bramble Cambridge Audio


In het interview wordt een tipje van de sluier opgelicht: hij kondigt o.a. een nieuwe losse voor- en eindversterker aan.

Matthew Bramble Cambridge Audio


...Cambridge Audio`s in 2003 uitgebrachte Azur-serie bracht een werkelijk ronkend succes. De winst van deze goed uitgevoerde en betaalbare ontwerpen werd teruggestopt in Research&Development, waardoor CA weer helemaal aan de top opereert van hifi en videotechnologie. De afgelopen twee jaren werden bijvoorbeeld het Incognito mulitroomsysteem uitgebracht, evenals ClassXD versterkertechnologie, samen met Adaptive Time Filtering (CD-spelers). Dat liep parallel aan verbeteringen in het al eerder uitgebrachte programma. Deze mix aan activiteiten werd zeer succesvol waardoor Cambridge Audio op dit moment een van de grootste Britse hifi concerns is. In Londen is een staf van 70 personen gehuisvest waarvan 20 ontwerp-ingenieurs, goed voor een omzet wereldwijd van 40 miljoen Pond...

Lees hier het complete HiFi Choice interview met Matt Bramble vanCambridge Audio

EDITORS' CHOICE