Tip - RAF/Hi-Fi Klubben presenteert de Dali Epicon 6

Redactie HiFi.nl | 02 februari 2012 | Fotografie | DALI

Vanavond (2 februari) zal er in RAF Hilversum een bijzondere presentatie plaatsvinden. Gisteren werd in de nieuwe winkel in Amsterdam de nieuwe DALI high-end topluidspreker, de Epicon, gepresenteerd. Vanavond is de vestiging van RAF in Hilversum aan de beurt. Niemand minder dan Lars Worre, CEO van DALI, zal deze luidspreker aan het publiek voorstellen. Een geweldige luisterervaring, begeleid door deskundig commentaar: wat HiFi.nl betreft is deze show een echte aanrader!

Op het eerste gezicht is de Epicon 6 een traditionele luidspreker. Maar, behalve de op zichzelf al innoverende Hybride tweeter technologie, houtfiber conussen en meer, komt er een belangrijke vernieuwingen bij, vooral wat de woofer magneetsystemen betreft. Deze nieuwe woofers, die bij DALI in-huis gefabriceerd worden, met bijna breed-bandige eigenschappen, zetten een nieuwe maatstaf in precisie, snelheid en dynamiek. Lees hier meer over de nieuwe luidspreker op basis van de introductie op de Consumer Electronics Show. Deze week was HiFi.nl aanwezig bij de presentatie van de Epicon aan de Nederlandse hifi-pers. Binnenkort kun je meer lezen over deze introductie, maar we kunnen al wel vast verklappen dat wij erg onder de indruk waren van deze high-end topluidspreker.



Lars Worre, CEO van DALI, zal het nieuwe paradepaardje van DALI vanavond in twee sessies aan het publiek voorstellen. De eerste sessie is om 19:00 uur, de andere begint om 20:00 uur. Je bent meer dan welkom hier bij aanwezig te zijn. Een geweldige luisterervaring, begeleid door deskundig advies: wat wil de hifiliefhebber nog meer?



Lars Worre introduceert DALI Epicon
Donderdagavond 2 februari 19:00 en 20:00 uur
RAF Hilversum
Langestraat 90-92
1211 GW Hilversum
Tel.: 035 – 6250400
E-mail: hilversum@raf.nl
Website / RAF Special Page

Meer weten over Dali? Er is een Dali Special Page op HiFi.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE