NIEUWS

Streaming Audio Society op Audio Show 2012

Redactie HiFi.nl | 14 februari 2012

Streaming Audio Society zal net als vorig jaar weer aanwezig zijn op de Audio Show Studio Alkmaar op 18 en 19 februari aanstaande. Streaming Audio Society bekijkt de mogelijkheden om je muziekcollectie vanaf je computer of ander opslag medium optimaal in je audio systeem te integreren.

Eenvoudig of complex, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van het optimaliseren van je bestaande systeem tot het opzetten van een complete multimedia oplossing. Van het digitaal en bitperfect afspelen van de muziek vanaf je computer tot het creëren van een hoogwaardige visuele interface voor uw muziekbibliotheek met behulp van bijvoorbeeld een iPod of iPad.

Vooral het luistergenot staat hoog in het vaandel bij Streaming Audio Society. Zelfs een kleine aanpassing in de instellingen van het gebruikte muziekprogramma kan al een grote klankmatige verbetering opleveren. Dat zijn de aspecten waar ze bij Streaming Audio Society naar op zoek gaan. Met een beperkte investering kun je al meer genieten van je muziek en is een tijdrovende speurtocht naar optimale weergave niet langer nodig.

Tijdens de AZ-show maakt de Streaming Audio Society een opstelling met een Apple en een Windows pc. Hierbij zullen de verschillen te beluisteren zijn. De opstelling zal uitgebreid worden met meerdere hoogwaardige DAC`s en te beluisteren zijn door alle bezoekers. Streaming Audio Society houdt zich voornamelijk bezig met het upgraden van de bestaande audioset welke de gebruiker al in zijn bezit heeft en het installeren en optimaliseren van de pc welke binnen de audioset gebruikt kan worden.

Streaming Audio Society laat weten wat zij verder zoal mee zullen brengen naar het AZ-stadion:

Chord Chordette set (Prime, Peach, Toucan en Scamp)
Dynaudio DM 2/6 (speakers)
Arcam A28 en Arcam DAC 
Arcam Muso (speakers)
Wadia DAC
Revel speakers  

De apparatuur zal worden aangestuurd middels een Apple laptop, Windows laptop, en een gewone Windows PC.

Lees hier meer over Streaming Audio Society. 

Kijk ook eens op onze Streaming Special


EDITORS' CHOICE