NIEUWS

Streaming wordt makkelijker met Streaming Audio Society

Redactie HiFi.nl | 30 maart 2011

Vandaag kregen we een leuk bericht binnen geschreven door Martin Buhre, de oprichter van Streaming Audio Society. Hierin komen zijn visie en passie voor muziek en techniek duidelijk naar voren. 

Streaming wordt makkelijker met Streaming Audio Society

Martin vertelt: “De weergave van muziek verschuift langzaam naar een ander medium. We maken massaal gebruik van de computer om onze favoriete tracks in een playlist te beheren en af te spelen. De CD speler schuift langzaam uit beeld. Helaas verschuift de geluidskwaliteit in veel gevallen mee, waardoor iedereen die zijn muziekcollectie lief is onnodige concessies doet. 

Gedreven door passie voor muziek en techniek, ondersteund met een technische opleiding en 25 jaar ervaring in de uitvoer van audio-reparaties en advies besloot ik me volledig te verdiepen in alle facetten van streaming audio. Hierbij ben ik specialist geworden in het samenbrengen van alle ingrediënten die het streamen van muziek niet alleen bijzonder leuk, comfortabel en eenvoudig maken, maar vooral fascinerend goed laat klinken! In januari 2011 besloot ik mijn kennis niet langer voor mezelf te houden en heb ik Streaming Audio Society opgericht.

Streaming Audio Society kijkt samen met u naar de mogelijkheden om uw muziekcollectie vanaf uw computer of ander opslag medium optimaal in uw audio systeem te integreren. Eenvoudig of complex, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van het optimaliseren van uw bestaande systeem tot het opzetten van een complete multimedia oplossing. Van het digitaal en bitperfect afspelen van de muziek vanaf uw computer tot het creëren van een hoogwaardige visuele interface voor uw muziekbibliotheek met behulp van bijvoorbeeld een iPod of iPad.

Vooral het luistergenot staat hoog in het vaandel bij Streaming Audio Society. Zelfs een kleine aanpassing in de instellingen van het gebruikte muziekprogramma kan al een grote klankmatige verbetering opleveren. Dit is één van de specialiteiten van Streaming Audio Society. Met een beperkte investering geniet u meer van uw muziek en is uw tijdrovende speurtocht naar optimale weergave niet langer nodig. 

Ook als u door de digitale bomen het bos niet meer ziet, is Streaming Audio Society uw antwoord. Door het grote aantal variabelen kunnen er problemen ontstaan die uw plezier flink in de weg zitten. Dankzij onze grote ervaring met diverse systemen lossen wij uw problemen snel en correct voor u op zodat u snel weer gebruik maakt van alle voordelen die streaming audio u kan bieden.

Er schuilt meer muziek in uw opgeslagen audiobestanden en dat laat Streaming Audio Society u graag horen. Daarom is zowel dealer als consument bij ons van harte welkom voor advies, het oplossen van storingen en het optimaliseren van een systeem. 

Streaming audio is mijn passie en die deel ik graag met u.” 

Kijk voor meer informatie op de website van Streaming Audio Society.


EDITORS' CHOICE