NIEUWSUltrasone

Ultrasone op High End 2011

Op de High End München waren zoveel merken en importeurs aanwezig dat we snappen dat het lastig is juist dat ene merk waar je meer over wilde weten in het showverslag terug te vinden. Daarom hebben we hieronder het stuk over Ultrasone op de High End uitgelicht: 

Twee charmante dames lokken ons naar de stand van Ultrasone. Met een prijsvraag is een Ultrasone Edition 8 Limited hoofdtelefoon te winnen. En ja, na het onlangs weer inleveren van een recensie-exemplaar zou een permanente aanwezigheid van deze geweldige hoofdtelefoon in huize Brekelmans wel op prijs gesteld worden. Maar dat terzijde.

Ultrasone - (c) M&M4Media

Het echte nieuws betreft de Edition 10, al is deze volgens ons ook al een paar maanden leverbaar. De Edition 10 is het huidige topmodel in het luxe-segment van Ultrasone. Productie is beperkt tot 2010 exemplaren die allemaal volledig met de hand gemaakt worden. Het is ook het eerste ‘open’ model van deze Duitse fabrikant en heeft natuurlijk alle specifieke Ultrasone kenmerken als S-Logic Plus en Mu-metalen afscherming.

EDITORS' CHOICE