NIEUWSiEar Tilburg

Vacature bij iEar` Tilburg

Redactie HiFi.nl | 19 augustus 2011

Onbeperkt het mooiste beeld en geluid proeven en beleven? Interesse in een verkoopfunctie bij iEar` in Tilburg? EN meteen de aanstaande introductie van de KEF Blade van écht dichtbij mee maken? Kijk dan snel bij onderstaande vacature!

Zoals we gisteren al bij het nieuws voorbij lieten komen, heeft iEar` begin oktober de Nederlandse primeur voor de introductie van de KEF Blade, die na de recente demonstratie in Dortmund nu Tilburg als eerste aan zal doen om ook ons land te veroveren. Maar graag vestigen we de aandacht ook nog eens op de vacature die iEar` momenteel heeft lopen voor de functie van verkoop adviseur. 

Als verkoop adviseur ben je zelf verantwoordelijk voor een deel van de verkoop aan onze klanten. In onze winkel in het centrum van Tilburg benader je klanten actief en begeleid je hen in het totale verkoopproces. Je voorziet klanten van de gewenste productinformatie en demonstreert daarbij de desbetreffende producten. Samen met de collega’s in het salesteam ben je verantwoordelijk voor een geordende winkel en een prettige winkel- en werksfeer.

De vacature loopt nog tot het einde van de maand, dus wees er snel bij!

Interesse?

Richt een korte en bondige motivatie met je CV per email aan info@iear.nl

Vragen?

Voor vragen over deze vacature richt je je tot Ad Koppenol: 

iEar’ | Ultimate sound and vision

St. Ceciliastraat 28
5038 HA  Tilburg
013 – 5443510 | www.iear.nl | iear@iear.nl


EDITORS' CHOICE