NIEUWSKharma

Kharma Elegance nu nog eleganter


Redactie HiFi.nl | 22 juni 2011 | Kharma

De strakke Elegance speakers van Kharma zijn nu ook in het wit verkrijgbaar. En dat is mooi, want zodoende kan de dB7 nog beter aan het interieur aangepast worden.

"Er komen geen bijzondere versies op de markt met andere bekabeling en dergelijke. This is it..." Althans, dat schreven we enkele maanden terug in de recensie van de bijzonder goed ontvangen luidspreker. Dat ging echter over de techniek, niet over het uiterlijk. Het jongste paradepaardje van Kharma heeft namelijk diverse extra opties voor de uiterlijke schoonheid. De Elegance dB7 is ook te bestellen met speciale kleuren en afwerkingen, en nu zelfs in Mother-of-Pearl White, waarbij een speciale gloed op de luidspreker wordt toegepast. De liefhebber kan de luidsprekers dus op het eigen interieur aanpassen. De prijs voor deze meeroptie? Vanaf duizend euro..

"Sommige hifi-ervaringen vergeet je nooit meer, en dit was een memorabele ontmoeting," zo werd eerdergenoemde recensie afgesloten. "Zullen er veel verkocht worden met een prijskaartje van 20.000 euro per paar? Ik durf te voorspellen van wel..." Het laat zich raden wat deze toegevoegde optie met de vraag naar de unieke luidsprekerunit zal doen.


(klikbaar voor groter formaat)

 

MERK

EDITORS' CHOICE