ARTIKEL

Brussel show `04 - deel 2

Marc Brekelmans | 14 oktober 2004

Music Matters
Deze nederlandse importeur, die dus ook op de belgische markt actief is, pakte aardig uit met haar assortiment draagbare DAB radio’s. Het mooiste exemplaar - hoewel dat een kwestie van smaak is - is de Bug. Een soort kruising tussen ET en een oude cadillac. De importeur wist me te vertellen dat ze binnenkort, ter promotie van the bug, een aantal Mini’s laten bekleden met reclame voor dit kekke ding. Het apparaat kan overigens ook als wekker dienen en is zelfs in staat radioprogramma’s op te nemen en later weer af te spelen.

Verslag Brussel show deel 2 (c) Xingo

Van het Bush liet Music Matters de nieuwe TR2003 zien, een DAB en FM tuner die op batterijen werkt. En dat alles voor 189 euro.

Verslag Brussel show deel 2 (c) Xingo

Van MJ Acoustics was de nieuwe Reference I MkII te zien. Deze biedt ten opzichte van de oude versie 30Watt meer vermogen.
Verder op deze stand ook de ProjectionDesign Action model I MkII. Nu met een 7 segments kleurenwiel en HD2+ chip.


HiFi.nl / High Fidelity Disc
Op de tweede verdieping had HiFi.nl haar eigen stand ingericht. Met, zoals u inmiddels van ons gewend bent, een internetconsole met daarop uiteraard HiFi.nl, maar deze keer ook met een grote collectie SA-CD`s, DVD-A’s, CD’s en een hele stapel vinyl. Tijdens de komende VAD show zullen wij ook een groot gedeelte van het High Fidelity Discs gamma meenemen.

Verslag Brussels show deel 2 (c) Xingo


Fujitsu

Dit merk heeft in de afgelopen jaren een heel aardige reputatie op weten te bouwen op het gebied van plasma en LCD schermen. Ook tijdens deze show liet Fujitsu weer zien waaraan ze die reputatie te danken hebben. Het nieuwe topmodel Exception (42‚ÄĚ met DVI ingang) maakte zijn naam meer dan waard en toverde een werkelijk prachtig beeld tevoorschijn.
De grote 63‚ÄĚ versie van de standaardlijn maakte zijn debuut tijdens deze show en liet zien dat grote schermen geen achteruitgang in beeldkwaliteit hoeven te betekenen.
Om meteen even een wijdverbreid misverstand uit de weg te ruimen, de goedkoopste schermen worden in samenwerking met Samsung geproduceerd, de middelste serie in samenwerking met Hitachi, maar de beste schermen (Exception) zijn een compleet eigen ontwikkeling van Fujitsu.

Verslag Brussels show deel 2 (c) Xingo


EDITORS' CHOICE