NIEUWS

Tip: 2,50 euro korting toegangskaart AV-NU

Redactie HiFi.nl | 12 oktober 2011

Het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs Utrecht is op 21, 22 en 23 oktober gereserveerd voor AV-NU 2011. Vorig jaar werd de beurs goed ontvangen door zowel bezoekend publiek als haar exposanten. Ook nu kun je er terecht voor exclusieve noviteiten op het gebied van beeld, geluid en multimedia. HiFi.nl geeft je de mogelijkheid om al dat moois te bekijken voor een gereduceerd tarief.

Met korting naar AV-NU
HiFi.nl biedt haar lezers de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief AV-NU te bezoeken. Door je aan te melden via HiFi.nl krijg je 2,50 euro korting op het toegangskaartje (normale prijs 12,50 euro). Wat je daarvoor moet doen? Ga naar de speciale registratiepagina op HiFi.nl en vul daar je gegevens in. Na het invullen van het registratieformulier ontvang je per mail een bevestigingsbrief. Op vertoon van deze bevestigingsbrief - dus niet vergeten mee te nemen! - krijg je aan de kassa de korting van 2,50 euro.Over AV-NU
Verwacht hetzelfde niveau van hoogwaardige hifi en AV apparatuur als het vorige jaar. Je kunt exclusieve noviteiten op het gebied van beeld, geluid en multimedia gaan bekijken en beluisteren in circa 30 luxe en moderne demonstratieruimtes die variëren in grootte van 30 tot 300m2. Tevens is er een groot beursoppervlak van 2.500m² dat AV georiënteerde bedrijven de mogelijkheid biedt voor standbouw. Demonstraties, presentatie, informatie in een ontspannen sfeer: dat is eigenlijk waar AV-NU 2011 om draait. Het beleven van film, muziek, domotica, streaming audio, pesonal en gaming op niveau staan centraal. Home Entertainment anno nu. Dus heb je zin in een ontspannen dagje uit? Bezoek dan op 21, 22 of 23 oktober AV-NU 2011 in de Jaarbeurs Utrecht.


EDITORS' CHOICE