NIEUWSPSB Speakers

Onderzoek a/v publicaties: doe mee en win

Redactie HiFi.nl | 10 oktober 2009 | PSB Speakers

Bij HiFi.nl zijn we altijd bezig om onze diensten te verbeteren. Op dit moment voert Tom Verboven, student aan de Universiteit van Tilburg, voor ons zijn afstudeeronderzoek naar online audio/video publicaties uit. Hij nodigt u, als bezoeker van HiFi.nl, uit om deel te nemen aan een online enquête.

Met uw bijdrage kan het onderzoek een zo duidelijk mogelijk beeld schetsen over wat bezoekers van publicaties zoals HiFi.nl werkelijk belangrijk vinden. Zo kunt u HiFi.nl helpen, en wellicht kan er in de toekomst ook beter op uw wensen worden ingespeeld.

De beloning
Onder de deelnemers aan deze enquête wordt een set luidsprekers van het Canadese merk PSB Speakers t.w.v. 449 euro verloot. Het gaat om de B6, afkomstig uit de gloednieuwe Image serie.


Foto: De nieuwe PSB Speakers Image B6

Dit is een boekenplankmodel met 6,5 inch woofer en 1 inch titanium dome tweeter met ferrofluide en efficiënte neodymium magneet structuur, geleend uit PSB`s top-lijn, de Synchrony serie. Daarnaast worden er ook nog drie waardebonnen t.w.v. 50 euro, vrij in de webwinkel van Muziek.nl te besteden, verloot onder de deelnemers.

Meedoen 
De online enquête neemt ongeveer 10 minuten van uw kostbare tijd in. U zou Tom en HiFi.nl er zeer mee helpen. Alle door u verschafte informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld.

  • Klik hier om aan de enquête deel te nemen.
MERK

EDITORS' CHOICE