Updates voor Linksys by Cisco muzieksystemen

(ingezonden mededeling)

Cisco kondigt hardware-, software- en firmware-updates aan voor de Linksys by Cisco-consumentenproducten. De Linksys by Cisco is een modulair muzieksysteem dat raadloze technologie gebruikt om media (beeld én geluid) door het hele huis te distribueren.

De Media Hub-productreeks is uitgebreid met een nieuwe versie, de NMH300, zonder voorgeïnstalleerde harde schijf, waardoor consumenten de flexibiliteit krijgen om een schijftype en -grootte te kiezen die het beste bij hun behoefte past. Ook worden de Media Hub-producten nu geleverd met een installatie-cd voor pc`s én Mac-computers. Tot slot ontvangen Media Hub-klanten een firmware-update met verbeteringen voor afspelen, navigatie en toegang op afstand, en verbeterd systeem- en bestandsbeheer. Zo is er nu ook Apple support met AAC afspeelmogelijkheden.

De nieuwe firmware-update voor de Wireless Home Audio-producten zorgt voor betere prestaties en samenwerking met routers van andere merken. Daarnaast biedt het gebruikers verbeterde navigatie door de beschikbare media en ondersteuning van het FLAC lossless audio-bestandsformaat. De Wireless Home Audio-productreeks werd zeer recent ook al uitgebreid met de Conductor (DMC350) Wireless-N Digital Music Center, een compleet, draagbaar, draadloos muzieksysteem met geïntegreerde speakers en subwoofer waarmee muziek naar iedere kamer in huis kan worden gebracht.

Greg Memo, vice president van Cisco: "Wanneer je succesvol wil zijn in het bouwen van onderling verbonden consumentenelektronica, is het van groot belang de producten continu te verbeteren. Door installatie- en Media Importer-functionaliteit voor Macs toe te voegen, willen we de Media Hub tot de beste oplossing maken voor consumenten die hun media overal naar toe willen streamen. Alle aangekondigde toevoegingen en verbeteringen zijn belangrijke stappen voorwaarts bij het uitvoeren van onze visie voor een connected life."

Een gemiddeld huishouden heeft volgens onderzoeksbureau Parks and Associates in 2013 een collectie aan digitale media van meer dan 1TB.

Prijs en beschikbaarheid
De NMH300 is beschikbaar via officiële Linksys by Cisco retailers en kost 199,- euro, inclusief BTW.

Meer info: Media Hub en Wireless Home Audio op de Cisco website


EDITORS' CHOICE