NIEUWSDenon

Netwerkaudio seminar bij Look en Listen

Redactie HiFi.nl | 07 mei 2009 | Denon

(ingezonden mededeling)

Op zaterdag 6 juni aanstaande organiseert Look en Listen in samenwerking met het audiotijdschrift Vi-fi een netwerkaudio seminar. Gastspreker is Hans Beekhuyzen, hoofdredacteur en uitgever van Vi-fi.

Vi-fi besteedt al reeds lang de nodige aandacht aan de audioweergave via een netwerk. Aan bod komen tal van aspecten van het weergeven van muziek via een netwerk. Ingegaan wordt op onder meer de kwaliteitsaspecten van de verschillende audioformaten en de distributie en weergave van die muzieksignalen in of buitenshuis.

Denon koppelt al langer het gemak van centrale opslag van muziek aan hifikwaliteiten. Dat gemak en kwaliteit uitstekend samen gaan bewijst een familie van producten, die op een eenvoudige wijze uw netwerkmuziek weergeven. Bij Denon is uw netwerkmuziek dus in vertrouwde handen.

Voorts zullen een aantal kleine workshops worden aangeboden, zoals bijvoorbeeld het opzetten van een thuisnetwerkje en een luistersessie met de ‘Compressed Audio Restorer’ van Denon.

Het seminar wordt gehouden in het Look en Listen info- en democentrum te Geldermalsen, de thuishaven van Penhold en Metz Nederland. Deze beide importeurs vertegenwoordigen een aantal gerenommeerde merken voor de weergave van beeld en geluid. In dit Look en Listen centrum staat het volledige gamma van deze merken demonstratieklaar opgesteld. Het merkenpallet bestaat uit: Denon hifi, Monster kabels, Metz lcd-tv, Mirage-, Energy-, en Klipsch luidsprekers en last but not least Dual draaitafels.Wilt u dit seminar bijwonen. Meld u zich dan aan op de website www.lookenlisten.nl/netwerk.

MERK

EDITORS' CHOICE