NIEUWSPioneer

Pioneer: 2 EISA Awards

Redactie HiFi.nl | 30 augustus 2007 | Pioneer | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

In september brengt Pioneer vier Full-HD KURO flatscreen-TV’s op de markt. Het topmodel van de serie is door EISA bekroond als beste Europese Full-HD plasma-TV. En ook de Super Audio-cd speler PD-D6-J, een belangrijke component uit het Pure Audio-topgamma van Pioneer, viel in de EISA prijzen. De speler werd verkozen tot beste Europese audiospeler.

De awards werden uitgereikt door de European Image and Sound Association (EISA), een jury bestaande uit redacteurs van 50 toonaangevende Europese elektronicatijdschriften voor consumenten.

De nieuwe serie TV’s zijn voorzien van het logo “HD ready 1080p”, om aan te geven dat ze volledige high definition kunnen weergeven. Hiermee wordt het volledige gamma high definition-bronnen bedoeld, dus 720p, 1080i en 1080p – de hoogste resolutie die momenteel beschikbaar is. De nieuwe Full-HD TV’s kunnen deze echte high definition video weergeven met een progressieve resolutie van 1.920 x 1.080.

Pioneer Full-HD KURO

Daardoor vormen ze de ideale partner voor high resolution HD-bronnen zoals Blu-ray, want ze halen het beste uit high definition media: audio en video zoals de filmmakers het wensen, perfect weergegeven bij 1080p en 24Hz.

De Full-HD TV’s maken deel uit van het KURO-gamma van Pioneer. Binnen deze serie kunt u kiezen uit twee 60-inch modellen en twee 50-inch modellen. Het topmodel de PDP-LX508D werd door de EISA uitgeroepen tot beste Europese Full-HD plasma-TV.
Pioneer PD-D6-J

Volgens de jury is de PD-D6-J op dit moment de beste manier om optimaal te genieten van het grote potentieel aan CD`s zonder een massa geld uit te geven. "Het resultaat is een dynamische klank met een uitmuntende weergave van de hoge frequenties die nooit pijn doet aan de oren”, aldus het jury rapport. 


EDITORS' CHOICE