NIEUWS

Win 1.500 euro met uw occasion


Albert Jan van Weij | 23 mei 2007

Als u in de periode t/m 1 juli a.s. uw occasion toevoegt aan de tweedehandsrubriek van HiFi.nl, dan maakt u kans op een HiFi systeem twv 1.500 euro...

Heeft u momenteel een occasion in de Tweedehandsrubriek op HiFi.nl staan? Dan zou het ook voor u belangrijk kunnen zijn deze advertentie om te zetten naar onze nieuwe Tweedehandsrubriek. Na 1 juli zal de oude Tweedehandsrubriek namelijk niet meer bereikbaar zijn.

De nieuwe Tweedehandsrubriek bevat veel leuke en handige extra`s om zo goed mogelijk een occasion te (ver)kopen: meer overzichten, snel foto`s bekijken, extra informatie, uitgebreide zoekfunctie en meer.

U begrijpt dat wij zoveel mogelijk occasions in de Tweedehandsrubriek willen zien, daarom hebben we de volgende extra prikkel bedacht: op het moment dat u uw advertentie heeft geactiveerd binnen de nieuwe Tweedehandsrubriek doet u namelijk automatisch mee aan een speciale HiFi.nl verloting. De uitslag hiervan wordt begin juli bekend gemaakt via e-mail en HiFi.nl.

Het systeem waarop alle gebruikers van de nieuwe Tweedehandsrubriek kans maken, bestaat uit een Harman Kardon HiFi systeem met de HK 970 MK2 geintegreerde versterker, de HD 970 CD speler en de (DAB) tuner TU 970 tuner.HK 970 Geintegreerde versterker
Geïntegreerde stereo versterker (2x70 Watt aan 8 Ohm). Ingebouwde MM Phono voorversterker, 6 lijningangen, 2 tape-monitor aansluitingen en een hoofdtelefoon uitgang. Natuurlijk een aansluiting voor twee paar luidsprekers.

HD 970 CD-speler
Een audiofiele CD-speler voor high-end audio. Met Burr-Brown D/A-converters, 24 bit/384 kHz sample-rate conversie, multilevel Delta-Sigma omzetting en real-time Linear Smoothing III. Oftewel... een rijk en transparant geluid.

TU 970 Tuner
DAB/RDS tuner met ontvangstmogelijkheid voor Digital Audio Broadcasting met een zuivere, vervormingsvrije ontvangst in CD-kwaliteit. Volledige RDS mogelijkheden en analoge ontvangst op FM en middengolf.

Meer informatie ook op de Harman Kardon website


Klik hier voor meer informatie over het omzetten.
Klik hier om nu naar de nieuwe tweedehandsrubriek te gaan.

Vragen? Mailt u ons via tweedehands@hifi.nl.

EDITORS' CHOICE