Musical Fidelity breidt M1 serie uit

Het recente succes van de nieuwe M1 Serie van Musical Fidelity zorgt voor uitbreiding van de M1 familie met een nieuw CD loopwerk. De insteek van de M1 Serie is volgens Musical Fidelity gelijk aan de vroegere X Serie: compact van formaat (halve breedte), groots van geluid en bescheiden van prijs. Na het succes van de M1HPA hoofdtelefoonversterker, de M1 DAC DA converter en de M1CliC universal music controller is besloten tot uitbreiding van de serie met een CD loopwerk, de M1CDT.

Dit slot loading CD transport is van begin tot eind gericht op slechts één ding: nullen en enen perfect aflezen en doorgeven. Om dit te bewerkstelligen wordt niet alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten zoals het loopwerk en de laser, maar is ook veel aandacht besteed aan de circuit layout en mechanische isolatie. De voorkant van het apparaat is stijlvol en functioneel. De M1CDT vormt een perfecte match met zowel de M1DAC als de M1CliC en spreekt op die manier een zeer brede groep van gebruikers aan. Samen met de M1DAC kan de combinatie volledig gebalanceerd worden ingezet.

De Musical Fidelity M1CDT is binnenkort verkrijgbaar bij de betere hifi speciaalzaak, wordt geleverd met afstandsbediening en kost 799 euro. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Viertron.

MERK

EDITORS' CHOICE