Platenspeler dag bij Botman Hoorn

Redactie HiFi.nl | 20 april 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

De grote platenspeler dag bij Botman Hoorn!

Zaterdag 23 april is de dag van de draaitafels bij Botman in Hoorn. Neem gerust uw favouriete platen mee om deze af te spelen op één van de schitterende platenspelers.

Er zijn zeer betaalbare draaitafels én hele fraaie exemplaren. Niet alleen het geluid is tegenwoordig belangrijk, ook het prachtige design is een lust om naar te kijken!

Pro-Ject Perspective

Uw platen overzetten op CD
Met uw computer kunt u prima uw prachtige LP’s overzetten op CD. Doormiddel van diverse Pickup voorversterkers en speciale
software kunt u zelfs ruis en tikken verwijderen van uw platen! Neem een plaat mee en Botman demonstreert hoe makkelijk dit gaat.

Om een platenspeler aan te kunnen sluiten op uw versterker, heeft u een speciale pickup of “Phono” ingang nodig. Niet alle moderne versterkers bezitten nog zo’n speciale ingang. Hiervoor heeft Botman speciale “Phono” voorversterkers, ook wel Phono Pre-Amp of Pré-Pré genaamd, om uw platenspeler aan te kunnen sluiten. Voor de echte vinyl liefhebbers demonstreren zij ook de kwaliteit van aparte zéér speciale Pre-Amps, van onder andere, van Medevoort en Pro-Ject.

En op deze bijzondere dag is de importeur van Pro-Ject zelf aanwezig, om al uw muzikale en technische dorst te lessen! Een kenner bij uitstek!

MERK

EDITORS' CHOICE