NIEUWS

Urbanista Los Angeles en Phoenix: 2e generatie draadloze in-ear en over-ear hoofdtelefoons met Powerfoyle-zonneceltechnologie

Het Zweedse lifestyle-audiomerk Urbanista heeft de nieuwe en geavanceerde over-ear hoofdtelefoon Los Angeles en in-ear hoofdtelefoon Phoenix aangekondigd. Beide hoofdtelefoons worden gevoed met geïntegreerd Powerfoyle-zonnecelmateriaal van Exeger. De twee geheel nieuwe, bijgewerkte zelfopladende modellen zullen het hoogtepunt zijn voor Urbanista op de komende CES 2024.

Urbanista, hoofdtelefoons aangedreven door zonne-energie

Voortbouwend op het succes van 's werelds eerste lichtaangedreven hoofdtelefoons en oortelefoons met Powerfoyle zonneceltechnologie gelanceerd door Urbanista in 2021 en 2022, herdefiniëren de nieuwe tweede generatie Urbanista over-ear hoofdtelefoon Los Angeles en Urbanista in-ear Phoenix draadloze oordopjes de audio-ervaring met een combinatie van draadloze vrijheid en geavanceerde groene technologie, aldus het persbericht van Urbanista.

De zelfopladende hoofdtelefoons en oortelefoons van de tweede generatie met adaptieve ruisonderdrukking zijn gemaakt van gerecycled plastic en van de grond af opnieuw ontworpen voor meer comfort. Ze vormen het toppunt van duurzame audiotechnologie en benutten de grenzeloze kracht van licht onder alle omstandigheden, zowel binnen als buiten.

De kern van beide producten wordt gevormd door Bluetooth 5.3 en adaptieve ruisonderdrukkingstechnologie, die de meeslepende ervaring in beide modellen verbeteren. Volgens Urbanista zijn de geluidsreducerende microfoons van de hoofdtelefoon en oortelefoon nauwkeurig afgesteld om afleidende geluiden te onderdrukken, waardoor ervoor wordt gezorgd dat muziek en oproepen met onberispelijke helderheid worden gehoord, zelfs in rumoerige omgevingen. Dat is leuk maar dat maakt de hoofdtelefoons niet uniek. De voeding door zonne-energie is toch meer bijzonder dan de draadloze techniek en Active Noise Cancelling (ANC).

De namen van de nieuwe hoofdtelefoons zijn geïnspireerd door twee van de zonnigste plekken op aarde, d.w.z. Los Angeles en Phoenix. Beide modellen zullen debuteren op de komende CES 2024.

Urbanista Los Angeles: draadloze over-ear hoofdtelefoon

De nieuwe Urbanista Los Angeles herdefinieert de gebruikerservaring door voortdurend op te laden bij blootstelling aan alle vormen van licht, zowel binnen als buiten, waardoor vrijwel oneindige speeltijd ontstaat. De opnieuw ontworpen hoofdband is voorzien van een geïntegreerde Powerfoyle-zonnecel waardoor de hoofdtelefoon op elk moment kan blijven opladen, en de totale speeltijd van zestig uur garandeert dat gebruikers de hele dag zonder onderbrekingen kunnen blijven luisteren.

De Urbanista Los Angeles-hoofdtelefoon is gemaakt van gerecycled plastic en opnieuw ontworpen voor een perfecte pasvorm. Het verbeterde lichtgewicht ontwerp biedt de hele dag luistercomfort tijdens een lange vlucht, in de sportschool of als je de dag op kantoor doorbrengt. De Los Angeles-hoofdtelefoon beschikt ook over oordetectietechnologie die op intelligente wijze het afspelen van audio pauzeert wanneer de hoofdtelefoon wordt verwijderd. De muziek speelt weer verder als de oordopjes weer in de oren worden gestoken. De geavanceerde Bluetooth-multipoint-functie van de hoofdtelefoon maakt naadloos verbinding met het gewenste Bluetooth-apparaat en schakelt tussen bronnen.

Urbanista Phoenix: draadloze in-ear hoofdtelefoon

De nieuwe Urbanista Phoenix gaat volgens Urbanista met echt draadloze audio een stap verder door de grenzeloze kracht van licht te benutten met een opnieuw ontworpen innovatief oplaadetui dat voortdurend wordt opgeladen wanneer het wordt blootgesteld aan alle vormen van licht, zowel binnen als buiten. De oordopjes bieden acht uur ononderbroken speeltijd na één keer opladen. De oplaad- en opbergdoos biedt in totaal veertig uur muziekplezier. Volgens de ontwerpers heeft de nieuwe Urbanista Phoenix een nieuw en verbeterd oordopjesontwerp dat comfortabeler is dankzij de volledig aanpasbare pasvorm van de siliconen oordopjes, en een nog kleiner oplaadetui met de geïntegreerde Powerfoyle-zonnecel die de kiezelsteenvorm geeft. tas gemakkelijk in zakformaat en gemakkelijk in de hand te houden.

De oordopjes van de Phoenix zijn gemaakt van gerecycled plastic en hebben een IP54-classificatie voor zweet- en waterbestendigheid, en de verbeterde actieve ruisonderdrukking biedt nu tot -45 dB ruisonderdrukking. Net als het model Los Angeles beschikt de nieuwe Urbanista Phoenix van de tweede generatie over geavanceerde oordetectietechnologie en Bluetooth multipoint.

Zowel de Urbanista Los Angeles-hoofdtelefoon als de Phoenix-oortelefoon zijn compatibel met de Urbanista mobiele begeleidende app waarmee gebruikers de controle hebben over de audio-ervaring met aanpassingsopties, waaronder volledig aanpasbare EQ-instellingen. De bijbehorende app helpt gebruikers ook het live opladen van de hoofdtelefoon en oortelefoons en de historische prestaties bij te houden om het meeste uit de speeltijd en de lichtoplaadfuncties van het product te halen.

Urbanista Los Angeles en Phoenix: prijzen en leveringsinformatie

De tweede generatie Urbanista Los Angeles en Phoenix zullen straks verkrijgbaar zijn in de uitvoeringen Midnight Black en aanvullende kleurstellingen die later zullen worden aangekondigd. Naar verluidt zal de over-ear Los Angeles voor 180 euro over de toonbank gaan en de Urbanista Phoenix zal dat voor 130 euro doen. Meer weten? Kijk dan op de website van Urbanista.


EDITORS' CHOICE