KEF R-7 In perfecte staat verkerende demo model.

57 x bekeken | geplaatst op 19 oktober 2024

€ 1.999,-



kenmerken

Merk KEF
Categorie Luidsprekersets
Type R-7
Serienummer R220701831
Conditie Demo
Bouwjaar 2023
Geplaatst op 19-10-2024

Beschrijving


Uit onze demo voorraad gaan we nu afscheid nemen van onze, in perfecte staat verkerende, KEF R-7`s in het wit. We hebben door de demo`s met deze luidsprekers veel klanten blij kunnen maken. Maar door de ontwikkeling van de nieuwe Meta-serie door is er nu een nieuwe serie met subtiele verschillen in weergave. Maar deze spelen nog steeds `de sterren van de hemel`.

Ontwikkeld voor KEF`s vlaggenschip The Reference, heeft een aantal van de nieuwste technologieën nu hun weg gevonden naar de nieuwe generatie van de R-serie. In stereo voor muziek of in een thuisbioscoopopstelling, de R-serie maakt uitzonderlijke akoestische prestaties toegankelijker.
Dankzij deze uitmuntende resultaten in de Reference serie ,onthult de R-serie sublieme details en een ongelooflijk inzicht: een uiterst plezierige ervaring.

De slanke en elegante R-7 is weliswaar compact, maar is meer dan capabel om een zeer gedetailleerd geluid en een diepe, zuivere bas te leveren. Hij is uitgerust de bekende Uni-Q unit en twee 13 cm hybride aluminium woofers. Deze luidspreker kan worden gebruikt als stereopaar of als surround-luidspreker als onderdeel van een ultiem thuisbioscoopsysteem van de R-serie.

Nu van € 3596,00 nu voor €1.999,00




EDITORS' CHOICE