Degritter MK2 zilver compleet met accessoires

123 x bekeken | geplaatst op 16 oktober 2024

€ 1.990,-



kenmerken

Merk Degritter
Categorie Platenschoonmaakmachine
Type Degritter MK2
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2023
Geplaatst op 16-10-2024

Beschrijving


*GERESERVEERD* Degritter MK2 ultrasone platenreinigingsmachine in kleur zilver, in perfecte staat. Ik heb hem zelf nieuw gekocht bij Stassen op 1 december 2023, heeft dus nog een jaar garantie bij Degritter! De machine heeft 1583 runs gedraaid. Ik ben zeer zuinig op mijn spullen. Heb hem alleen maar met gedestilleerd water gebruikt, nooit met de Degritter fluid of ander platen reinigingsmiddel. Altijd op tijd onderhoud gepleegd, originele filters vervangen en schoon gedestilleerd water verwisseld.

Op de bovenzijde van het klepje van de watertank zit een veeg (zie foto), zat erop sinds de aankoop (ik denk van de verpakking of tape). Voor de rest ziet hij eruit als nieuw. Hij draait nog op de originele firmware, deze heb ik niet geüpgraded. Machine heeft nooit errors of andere storingen gehad. Alleen tijdens koude dagen gebruikt, heb ook nooit een cooling cycle gehad.

Inclusief doos, al het verpakkingsmateriaal, toebehoren (handleiding, boekjes, SD-kaart, onderdeeltjes etc.) en factuur. Extra toebehoren: ruim 30 originele Degritter filters (een doosje niet aangebroken) en de originele 10" record adapter. Je krijgt er ook vier jerrycans van 5 lt per stuk onaangebroken gedestilleerd water bij. Het enige dat er niet bij zit is het flesje Degritter Fluid, die heb ik direct na de koop apart weggedaan via marktplaats.

Ik verkoop hem omdat ik klaar ben met platen wassen. Alleen op te halen in Vleuten (bij Utrecht) zodat ik hem ook werkend kan demonstreren. Vraagprijs 1990 euro. Neem bij vragen gerust contact op.




EDITORS' CHOICE