iRAP TT (Isolation Resonance Absorbing Platform)

203 x bekeken | geplaatst op 24 september 2024

€ 140,-



kenmerken

Merk * Anders
Categorie Absorptie
Type
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2023
Geplaatst op 24-09-2024

Beschrijving


iRAP (Isolation Resonance Absorbing Platform)
Het HiFi Isolation Platform TT iRAP isolatie-resonantie-absorberend-platform is vervaardigd uit het wereldberoemde akoestische staal van Custom Design. De Custom Design Isolation Technology, Acoustic Steel vormt een uniek beperkt laagdempingssysteem om het perfecte hifi-isolatieplatform te bieden.
TT IRAP is een ontkoppelingsplaat, welke de ongewenste resonanties (kinetische energie), omzet in warmte. Het is een speciaal ontworpen Akoestisch Polymeer dat tussen twee lagen staal zit.
De plaat staat op metalen ‘cups’ met daartussen een metalen balletje van enkele milimeters doorsnee. Dit alles draagt bij aan verbeterde helderheid, scheiding van instrumenten en zangers en meer ‘zwart’ tussen de instrumenten.
Ondanks allerlei verkrijgbare hifi meubels, is er praktisch altijd een verbetering te merken bij het gebruik van deze onderplaten. Uw apparatuur plaatst u op deze gedemagnetiseerde stalen plaat. Deze absorbeert ongewenste resonanties zoals deze voorkomen bij cd spelers, draaitafels, d/a converters, versterkers,…
Afmetingen: 41cm x 45cm
Perfecte staat




EDITORS' CHOICE