Triangle Capella Black Star

125 x bekeken | geplaatst op 29 augustus 2024

€ 1.999,-



kenmerken

Merk Triangle
Categorie Luidspreker front
Type Capella Black Star
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 29-08-2024

Beschrijving


Prijs is per paar - De Triangle Capella actieve luidsprekers, leveren ongekende prestaties door de akoestiek van Triangle te combineren met moderne technologieën. Deze luidsprekers, vervaardigd in Frankrijk, hebben een hoogwaardige afwerking met gelakt hout en aluminium elementen. Elke driver heeft zijn eigen versterker, wat resulteert in een totaal vermogen van 2 x 100W voor het luidsprekerpaar. De DSP (Digital Signal Processor) zorgt voor een lineaire frequentierespons en permanente controle van de driver. De Triangle Capella beschikt over baanbrekende technologie die automatisch het geluid kalibreert op basis van de ruimte, voor een gebalanceerd geluid dat perfect is afgestemd op je luisterruimte. Je hoeft alleen maar de luisterzone te meten (met je telefoon of externe microfoon). Deze technische revolutie garandeert geluid van hoge kwaliteit zonder de inrichting van je interieur te veranderen.

De Triangle Capella luidsprekers zijn compatibel met Bluetooth en Wi-Fi (Airplay, Chromecast, UPnP/DLNA, Room Ready) en communiceren draadloos met de meegeleverde Stereo Hub en een compacte afstandsbediening die gebruikmaakt van WiSA-technologie. Alle audiobronnen (HDMI, USB, optisch, RCA…) worden gecentraliseerd op de Stereo Hub. Het Capella-systeem maakt gebruik van een hoornbelaste tweeter met een magnesium dome voor snel, dynamisch en nauwkeurig geluid, evenals een 16,5 cm midrange/bas in cellulosepulp, gebaseerd op ons onderzoek naar de Triangle Esprit 40e serie.

Het Triangle Capella systeem bestaat uit een paar actieve boekenplankluidsprekers, een hub, twee beschermroosters, een afstandsbediening en voedingskabels, waardoor het een kant-en-klaar pakket is.
Optioneel zijn de Triangle S05 luidsprekerstatieven.

Aanbieder


Stassen Hifi
Vandaag open (10:00 - 18:00)
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen




EDITORS' CHOICE