ARCAM P 349

280 x bekeken | geplaatst op 9 augustus 2024

T.e.a.b.



kenmerken

Merk Arcam
Categorie AV Versterker
Type
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar
Geplaatst op 09-08-2024

Beschrijving


Gemaakt om center en hoofdluidspekers te bi-ampen
Vooral ideaal als je je stereo een boost wil geven en beter verstaanbare dialogen door center wil krijgen
Mogelijkheid om met verschillend luidsprekerskabels te werken voor hoog en laag
Moeilijk te vinden
Was en is 100 % in orde toch laten nakijken door Arcam labo (met factuur)
6 x 180 watt waarvan eerste 50 in classe G
Eigen foto`s
Eventueel gratis gebracht in overleg
Nieuwprijs 5500 euro
Weg wegens tinitus en hoorapparaten


De P349 eindversterker van Arcam vertegenwoordigt het toppunt van Arcams audiotechniek. We hebben alles wat we in bijna 40 jaar hebben geleerd, willen integreren om een ??eindversterker te leveren die nieuwe normen stelt en toonaangevende geluidskwaliteit biedt voor de best mogelijke weergave van uw muziek.
De P349 is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Arcam op het gebied van versterkerontwerp en maakt gebruik van de beste kwaliteitscomponenten en technische methoden. Zo is een product ontstaan ??dat jarenlang muzikaal plezier en betrouwbare service biedt.
Met een klasse G versterker, toroïdale voeding, akoestisch gedempt chassis, parallelle transistor uitgangstrappen en uitzonderlijk lage niveaus van vervorming en ruis is de P349 in staat om muziek te reproduceren met al zijn oorspronkelijke autoriteit en detail. Wees ervan verzekerd dat u de muziek hoort zoals de artiest het bedoeld heeft.
De P349 is ontworpen om de concurrentie te overtreffen met een enorme 180 watt per kanaal in 8 ohm. Hij levert 50 watt in pure klasse A-modus en biedt tegelijkertijd enorme extra vermogensreserves van onze nieuwste generatie klasse G-topologie die zowel slim als efficiënt is. Tijdens normale werking wordt vervorming gemeten in minder dan één deel per miljoen, zodat dit enorme vermogen met totale controle en finesse wordt geleverd.
Er zijn de afgelopen jaren grote stappen gezet in het verbeteren van audiobronnen en luidsprekers en de tijd is rijp om ze te evenaren op het gebied van versterkerontwerp. Deze baanbrekende versterker is een must-have versterker voor muziekliefhebbers die begrijpen dat kracht niets is zonder controle.




EDITORS' CHOICE